ONS CIRCLE OF LIFE CONCEPT ALS BASIS VOOR UW INTERIEUR

Inspirerend en toekomstbestendig.

Het Circle of Life interieurconcept

Wij werken volgens het Circle of Life interieurconcept. Dit concept biedt houvast om een inspirerende en toekomstbestendige werkplek te faciliteren. Het Circle of Life interieurconcept hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit 5 C’s:

Rever Circle of Life interieurconcept

Cultuur

We gaan met u op zoek naar de kern en het bestaansrecht van uw organisatie. Waar staat u voor, wat wilt u uitstralen en wat is uw toekomstvisie? De werkplek is een verlengstuk van de identiteit van uw organisatie, samen gaan we ervoor zorgen dat dit met elkaar overeenkomt.

Creatie

We maken een gezamenlijk project van de huisvesting. Middels co-creatie komen we tot een ontwerp voor een setting die uw activiteiten ondersteunt. U doet dit door uw stakeholders te betrekken en uw collega’s op de hoogte te houden. Zo creëert u betrokkenheid en minimaliseert u ontevredenheid achteraf. Wij doen dit door in elk project samen te werken met de juiste partner. Zo zorgen we voor een interieurontwerp dat de juiste balans biedt tussen functionaliteit en esthetiek.

Cohesie

Een inspirerende werkplek biedt samenhang tussen mens, moment en plek. Wij ontwerpen werkomgevingen waar mensen verbinding met elkaar aan kunnen gaan. Geconcentreerd werken, overleggen, presenteren en ontspannen: alle activiteiten worden ondersteund door de omgeving en zo ontstaat er samenhang voor de gebruikers.

Continuïteit

Duurzaamheid voor mens en materiaal. Een goed interieur biedt voldoende mogelijkheid tot het vinden van een gezonde work-life balance voor de gebruiker, om een leven lang te kunnen leren en werken. Onder continuiteit en duurzaamheid verstaan wij ook het revitaliseren van gebouwen, blijven innoveren, uitgaan van multifunctioneel gebruik en producten een nieuw leven geven.

Community

De werkplek als clubhuis: wij creëren graag samen met u een werkomgeving met de aantrekkingskracht van een clubhuis, een plek waar mensen met plezier komen. Zo worden uw medewerkers, bezoekers en opdrachtgevers ambassadeurs van uw organisatie. Door het toevoegen van een beetje ‘fun’ zorgen we ervoor dat uw werkomgeving een sfeervolle plek is die talent aantrekt en creativiteit stimuleert.

Ons Belevingscentrum met het Circle of Life interieurconcept: onze eigen setting

Aan de hand van de 5 C’s van ons Circle of Life interieurconcept hebben we onze eigen werkomgeving ontworpen en gerealiseerd. Hiervoor hebben we een van oorsprong brute betonnen magazijnloods gerevitaliseerd tot een inspirerend Belevingscentrum. Dit biedt voor ons eigen team een activiteitgerelateerde werkomgeving die onze activiteiten en identiteit volledig ondersteunt.

Heeft u de online tour door ons Belevingscentrum al gezien?

Bekijk dit filmpje voor een toelichting op onze eigen setting:

Neem contact op!