Foto’s kantoorcampus VGZ nu online!

13 juli 2016

Zelf kunnen we er geen genoeg van krijgen; de kantoorcampus die we voor VGZ hebben gecreëerd. De foto’s van dit hele gave project staan nu online, bekijk ze in ons portfolio.


 

Kantoorcampus: een park omgeven door ruimtes met eigen identiteit

De basissfeer van de VGZ kantoorcampus is die van een park: een natuurlijke omgeving met groene zones waarin men kan aanlanden, werken en ontmoeten. Het park huisvest diverse ruimtes in de vorm van paviljoenen, die uitgevoerd zijn in een combinatie van pure materialen met semi-transparante wandelementen. De ruimtes zijn van binnen opvallend en hebben ieder hun eigen identiteit. Zo is er een deli; een industriële omgeving die voorziet in (take-away) broodjes en goede koffie. Een atrium; een flexibele expositieruimte, geschikt voor events en symposia. Een woonkeuken (pantry); uitgevoerd als een huiselijke en ongedwongen setting voor informele ontmoetingen. Een bibliotheek; waarin het delen van kennis centraal staat. De uitgifte van het restaurant; die fungeert als een markt waar men zichtbaar gezonde producten kan kopen voor de lunch. Of het café; waar men ongedwongen samen kan komen, waar een borrel geven kan worden, maar die ook zeer geschikt is om externe gasten te ontvangen en open coffees te organiseren. Ook zijn er diverse watertappunten van Join the Pipe in het park geïnstalleerd en schermen voor narrowcasting zorgen ervoor dat het geven van presentaties of het gebruiken van een livestream op vele plekken mogelijk is.

Lees hier meer over dit project.

Neem contact op!