Officiële opening nieuwbouw VGZ in Arnhem

30 mei 2016

Vandaag vond de opening van de nieuwbouw van het kantoor van VGZ in Arnhem plaats. De afgelopen maanden is keihard gewerkt om het interieur te realiseren en vandaag waren honderden medewerkers van VGZ getuige van het officiële moment waarop het lint werd doorgeknipt en de nieuwbouw in gebruik werd genomen.

Opening door Tom Kliphuis en Jaytee van Veen

Tom Kliphuis, Voorzitter Raad van Bestuur Coöperatie VGZ, startte de openingsbijeenkomst met de woorden ‘wat is het gaaf geworden hè!’ en interieurarchitect Jaytee van Veen hield een korte presentatie over de visie achter het interieurontwerp. Jaytee nam het woord met ‘ons team heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt om dit te realiseren’, waarop de aanwezigen spontaan begonnen te applaudisseren. Jaytee nam de aanwezigen mee in de gedachtegang achter het ontwerp en lichtte toe dat het kantoor een multifunctionele campusomgeving is geworden; een omgeving die aanvoelt als een park met daarin verschillende ruimtes die elk een eigen identiteit hebben. Tom Kliphuis nodigde twee medewerkers van VGZ uit, een zogenaamd “VGZ-stel” waarvan de vrouw al 42 jaar en de man al 31 jaar bij VGZ werkt. Samen hebben zij het lint doorgeknipt en daarmee de nieuwbouw van VGZ officieel geopend.

Interieur ontdekken

Vervolgens kon iedereen het nieuwe kantoor zelf gaan ontdekken, waarbij vele positieve geluiden te horen waren. Voor ons als makers was het erg mooi om te zien hoe iedereen de verschillende ruimtes, werkplekken en zitjes direct in gebruik nam. Er werd gewerkt, overlegd, gebeld in het nieuwe interieur alsof het er altijd al geweest is en dat is voor ons als interieurontwerpers prachtig om te ervaren. Wij zijn heel trots op het resultaat!

Een lovende reactie op Facebook door een medewerker van VGZ.

Een lovende reactie op Facebook door een medewerker van VGZ.

Hierbij alvast een aantal foto’s van het nieuwe interieur, de professionele foto’s volgen binnenkort.

Neem contact op!