Vacature: Ervaren sales-/projectconsultant (32 – 40 uur)

27 februari 2018

Ervaren sales-/projectconsultant (32 – 40 uur)

Beschik jij over het talent om New Business te genereren binnen jouw netwerk op het gebied van inspirerende settings voor top 500-bedrijven?En wil jij werken in een jong en dynamische organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een ervaren sales collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). In een team met 5 andere sales-/projectconsultants creëer jij new business op het gebied van interieurprojecten voor werk-/leefomgevingen.

Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse designbeurzen.

Wie ben jij?

Als geboren Salestalent initieer je (voornamelijk vanuit je eigen netwerk) interieurprojecten voor werk-/leefomgevingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van het project. Hiervoor werk je nauw samen met een vast team van een Interieurarchitect, een Technisch Tekenaar en een Projectmanager. Samen met dit team doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer. Een project kent vaak een strak tijdspad/ budget en vergt regelmatig vindingrijkheid en creatieve oplossingen. Daarnaast is het onze ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie. We verwachten van jou enthousiasme en aantoonbare ervaring op dit vlak.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, met veel zelfstandigheid en flexibiliteit om invulling te geven aan deze positie. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheden. Hiervoor vragen wij echter het volgende terug:

  • Je bent een natuurtalent in het creëren van new business en hebt aantoonbare werkervaring in ontwerp- en interieurrealisatie (vereiste);
  • Je beschikt over een passie voor interieur, architectuur en design;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent commercieel sterk en hebt een relevant netwerk voor deze positie;
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • Je beschikt over goede presentatie vaardigheden en hebt impact en overtuigingskracht;
  • De klant staat voor jou altijd centraal!

Sollicitatieprocedure?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Marieke Antens (HR-Adviseur) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Spoelder, Directeur, via het telefoonnummer: 06-50697615.

Neem contact op!