Vacature: Freelance Interieurarchitect (24 – 40 uur)

1 maart 2018

Vacature: Freelance Interieurarchitect (24 – 40 uur)

Beschik jij over het talent om vernieuwende kantoorconcepten te ontwikkelen?  En wil jij als freelancer een bijdrage leveren in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een freelance interieurarchitect die werkzaam wilt zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel.

Wie ben jij?

Jij bent het creatieve brein dat innovatieve concepten bedenkt, waarmee de interieurwensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid kunnen worden.  Je houdt hierbij rekening met o.a. concept, vorm, kleur , materiaal & meubilair. Vanaf het begin van een project ben jij betrokken bij de ontwikkeling van settings, waarbij jij zowel zelfstandig als in teamverband projecten realiseert binnen budget, planning en regelgeving. Hierbij wordt een beroep gedaan op je gevoel voor esthetiek en eigen ideeën en inbreng.

Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij niet alleen ontwerpen maar ook de realisatie van het ontwerp verzorgen. Jouw ideeën zie je terug bij mooie klanten zoals: VGZ, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten? Bekijk dan ons portfolio.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, met veel eigen inbreng. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting interieurarchitectuur
  • je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring
  • je bent creatief en conceptmatig sterk
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • je bent commercieel, ondernemend, stressbestendig en flexibel
  • je bent op korte termijn voor 24 – 40 uur per week beschikbaar op ons kantoor te Utrecht.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad. Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Interesse?

Spreekt het jou aan om als freelancer opdrachten voor onze organisatie te verrichten?  Pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde cultuur? Dan komen we graag in contact met jou! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio (een PDF van max. 10 MB) mailen naar Marieke Antens (HR-Manager) via marieke.antens@rever.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaytee van Veen, Hoofd Studio via het telefoonnummer: 06-5069761.

Neem contact op!