Sluit

Kantoorinrichting Asics

Het sportmerk ASICS heeft haar hoofdkantoor in Hoofddorp tijdelijk uitgebreid met zo’n 100 werkplekken op een externe locatie. Hiervoor hebben wij in een zeer kort tijdsbestek het interieur ontworpen en gerealiseerd. De verdieping die ASICS heeft gehuurd als extra huisvesting, was gedateerd en opgedeeld in vele kleine ruimtes. Interieurarchitect Jaytee van Veen en technisch tekenaar Gabriel Batenburg hebben er een open, corporate werkvloer van gemaakt met frisse werkplekken, aangevuld met diverse ontmoetingsplekken en transparante vergaderruimtes. Alle ruimten kregen de sportieve look and feel die bij het merk ASICS past, vergelijkbaar met het hoofdkantoor.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Klantervaring

 

Ellen van Leeuwen, Facility Manager bij ASICS Europe B.V:

“In de zomerperiode 2015 hebben we in samenwerking met Rever binnen 3 maanden een gedateerde etage van 1300 m2 compleet gestript, opnieuw opgebouwd en ingericht met nieuw meubilair. Het was een uitdagend project door de flinke tijdsdruk. Maar met korte communicatie lijnen en daadkrachtige slagen is het ons gelukt o.a. 105 werkplekken, 4 meeting rooms en een meeting point met centrale pantry te realiseren volgens de ASICS normen.”

Kantoorinrichting Asics
/
Meer over dit project
Klantervaring