Sluit

Kantoor Devoteam

Interieurontwerp voor kantoor Devoteam

Devoteam helpt ondernemers in de digitale wereld om succesvolle online transformaties door te maken. Devoteam heeft in de zomer van 2016 een vleugel betrokken in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam-Zuidoost. Voor dit nieuwe kantoor mochten wij het interieur ontwerpen en realiseren. Het project beslaat 460 m2 en beschikt over 30 werkplekken.

Professionele huiselijke omgeving

Interieurarchitect Simone Pinkse heeft de wensen van Devoteam vertaald naar een professionele huiselijke werkomgeving waar ontmoeting centraal staat. Een toegankelijke werkomgeving waar klanten ontvangen kunnen worden en waar het hechte team van Devoteam zich thuis voelt.

Zonering

Het kantoor is open en transparant. De vloer is opgedeeld in zones; het entreegebied is een plek om elkaar te ontmoeten, te lunchen, te sparren en samen te werken. Het middelste deel dient als overgangsgebied, hier kan men werken en bevinden zich de facilitaire voorzieningen. Verder richting de buitenrand van de werkvloer, bevindt zich het werk- en concentratiegebied.

Speciale SCRUM-wanden

Devoteam werkt volgens het SCRUM-principe, interieurarchitect Simone heeft hiervoor wanden ontworpen waarin een grid geïntegreerd is waarop makkelijk ‘gescrumd’ kan worden. Deze wanden, die ook deels bestaan uit glas, hout en akoestische panelen, vormen de eye-catchers van het ontwerp.

Hergebruik van bestaande meubels

Devoteam had een sterke wens om bestaande meubels te hergebruiken. Mooie designitems van de oude locatie hebben een plek gekregen in het nieuwe ontwerp en er zijn ook stoelen opnieuw gestoffeerd om ze beter te laten aansluiten bij de look & feel van het nieuwe kantoor.

Natuurlijke materialen met accentkleur

Het ontwerp is uitgevoerd in natuurlijke materialen zoals eikenhout, beton, staal en met koraalrood als accentkleur.

Meer projecten zien? Klik hier!

Neem contact op!

Klantervaring

Kantoor Devoteam
/
Meer over dit project