Sluit

Kantoor KPN Apeldoorn

Als vaste interieurpartner van KPN hebben wij de begane grond en twee verdiepingen van het kantoor in Apeldoorn opnieuw mogen inrichten. Het ontwerp voor het kantoor is geïnspireerd op HNW: wij hebben een flexibele kantooromgeving gecreëerd, met diverse ontmoetingspleinen en activiteitgerelateerde (werk-)zones.

Duurzaamheid en hergebruik

Duurzaamheid en hergebruik stonden voorop in dit interieurproject, dat als pilot dient voor de Green Deal Circulaire Gebouwen. Dit is gericht op het realiseren van een circulaire economie: die draait om het slim (her-)gebruiken van grondstoffen, producten en goederen, zodat deze oneindig hergebruikt of gereproduceerd kunnen worden. Voor het ontwerp van het kantoor van KPN in Apeldoorn zijn deze aspecten dan ook leidend geweest. Het hout van de oude plafonds is gebruikt voor het bouwen van nieuwe kastombouwen en pantry’s. Al het bestaande meubilair, zoals werkplekken en kasten, is hergebruikt. De oude vloerbedekking is terug gegaan naar de leverancier die de nieuwe vloerbedekking heeft geleverd.  Lysander Bos, Manager Real Estate Management: “Waarom we dit doen? Grondstoffen weggooien is toch zonde?” Daarnaast is de verlichting hergebruikt en daar waar nieuwe verlichting geplaatst is, is gekozen voor LED-verlichting, voorzien van bewegingsmelders. Deze aanpak heeft geresulteerd in een comfortabele en gezonde werkomgeving voor de medewerkers van KPN.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op!

Klantervaring

Kantoor KPN Apeldoorn
/
Meer over dit project