Sluit

NS Utrecht

Voor de NS hebben wij diverse ruimtes en kantoren in mogen richten. Op deze foto’s ziet u het entreegebied van het kantoor van de NS in Hoog Catharijne in Utrecht. Dit entreegebied vormt een warm onthaal met een huiselijk gevoel en biedt tevens verschillende mogelijkheden waar men aan kan landen voor een kort overleg.

Voor o.a. de 15e verdieping van het hoofdkantoor van de NS hebben wij een flexibele werkomgeving ontworpen welke inspeelt op locale en landelijke behoeften van de organisatie. Uitgangspunt van het concept is dat mensen zich thuis kunnen voelen in de werkomgeving en dat zij met plezier naar hun werk gaan

. Omdat ‘je thuis voelen’ voor iedereen iets anders betekent, hebben we een variëteit aan plekken gecreëerd die mensen de vrijheid geeft om te kiezen hoe ze willen werken, ontmoeten en ontspannen. Het ontmoeten speelt hierin een belangrijke rol omdat het succes van een organisatie in de interactie tussen mensen ligt, die een duurzame, solide en blijvende verbinding creëren.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Klantervaring

NS Utrecht
/
Meer over dit project