Sluit

Schiphol Lounge

De Schiphol Lounge, die in principe bestemd is voor Schiphol medewerkers, bevindt zich in het Schiphol Hoofdgebouw. Een typische Rever-aanvraag; een turnkeyproject waarbij de aandacht met name op sfeerbeleving, functie en flexibiliteit gevestigd werd. Wij hebben een interieurconcept ontwikkeld en op een duurzame wijze in no time weten te realiseren.

Het restaurant sluit aan op Het Nieuwe Werken, maar heeft een andere ‘look and feel’. Bovendien is het meer dan een restaurant; de ruimte biedt mogelijkheid tot vergaderen, ontmoeten, werken, ontspannen, het organiseren van een receptie en het houden van een bedrijfsfeest. Het concept gaat uit van ‘re-energize’; afhankelijk van de behoefte ofwel activiteit kiest men het terras, de loungearea, een skybox of de koffiebar, waar verblijven een beleving is met comfortabele zitgelegenheden.

Dit alles in één grote ruimte, welke door de toegepaste (flexibele) dividers geen eetzaal meer lijkt. Na vijven wordt op eenvoudige wijze het restaurant ‘verkleind’ en de koffiebar wordt omgeturnd tot loungecafé. Hierdoor kunnen afdelingsborrels, verjaardagen en jubilea binnenshuis gevierd worden. In het concept en in de uitvoering is veel aandacht gegeven aan duurzaamheid, hergebruik en energiezuinigheid. Als bezetting (gedurende de gehele dag) de graadmeter voor het slagen van dit project is, dan mogen we met trots zeggen: missie geslaagd!

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Klantervaring

Schiphol Lounge
/
Meer over dit project