"Setting is everything"

Interieur draagt bij aan prestatie

Wie zijn wij


Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame en flexibele interieurs, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van uw organisatie, voor nu en in de toekomst. Functie en beleving staan daarbij centraal.

Hoofdaannemer voor turnkey interieurprojecten

Wij zijn hoofdaannemer voor uw turnkey interieurproject: van ontwerpen, inkopen, tot bouwen en managen, dit doen wij allemaal voor u. Of het nu om een kantoor, een restaurant, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen (u kunt kiezen uit de lite, regular of pro-versie van onze turnkey aanpak).

When work is a pleasure…

Met de juiste setting bereikt u meer, meer plezier en meer succes! Wij zeggen niet voor niets: ‘when work is a pleasure, life is a joy’. We durven zelfs te beweren: “Setting is Everything!”

Nederlands eerste projectinrichter

In 2002 zijn wij aan de Radonweg in Utrecht gestart als Nederlands eerste projectinrichter met een conceptmatige aanpak, we waren toen met 8 medewerkers. Momenteel telt onze organisatie 28 medewerkers; o.a. projectconsultants, interieurarchitecten, bouwkundig architecten en projectmanagers. Wie die 28 medewerkers zijn? Dat ziet u op onze teampagina.

Meer weten over Rever?

U bent van harte welkom voor een (nadere) kennismaking in ons Belevingscentrum in Utrecht. Graag leiden wij u rond, zodat u zelf kunt ervaren wat een setting met u doet. Via deze pagina kunt u contact opnemen of u kunt bellen naar 030-214 22 55.

Lees ook: Onze visieOnze eigen settingDuurzaam interieur – Interieurs op diverse ambitieniveausTurnkey aanpakVacatures

Neem contact op!