Duurzaam interieur


Onze milieufilosofie is gebaseerd op het respect voor de rijkdommen van de aarde en het besef dat deze niet onuitputtelijk zijn.

Het ontwikkelen van een duurzaam interieur vereist vakmanschap en kennis. Daarom blijven wij onszelf continu voeden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zodat wij in staat zijn om u optimaal te informeren, te adviseren en te wijzen op keuzemogelijkheden voor de investering in een duurzaam interieur.

Wij zeggen niet alleen dat wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar brengen het met ons Het Circle of Life®-concept ook zelf in de praktijk. Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze organisatie (dit zult u ervaren tijdens een bezoek aan ons Belevingscentrum), waardoor wij dit van nature in ons DNA hebben en in al onze ontwerpen en realisaties meenemen.

Samenwerking met maatschappelijk verantwoorde leveranciers

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen spelen in onze interieurprojecten een grote rol. Wij werken nauw samen met leveranciers die klimaatneutraal produceren en in staat zijn te werken volgens normeringen als BREAAM-NL. Want onder maatschappelijk verantwoord ondernemen verstaan wij niet alleen dat wij dit zélf doen, maar ook dat de leveranciers die we betrekken bij onze interieurprojecten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij laten u graag kennismaken met producten van gerenommeerde samenwerkingspartners die voorop lopen qua productontwikkeling, kwaliteit leveren volgens ISO-9001 en milieumanagement voeren volgens ISO-14001. Zo leveren wij samen een bijdrage aan het verminderen van het totale gebruik van grondstoffen, o.a. door onderdelen of producten te hergebruiken en zo de circulaire economie slim te versnellen. Zie hiervoor ook de nieuwsitems over Cirkelstad en de Green Deal Cirkelstad Utrecht.

Doordat wij vanuit onze helikopterview slim om kunnen gaan met lokale partijen en toeleveranciers, verminderen wij de logistieke belasting op het milieu.

De medewerkers centraal in elk interieurconcept

De medewerkers staan centraal bij Rever. In onze werkomgeving faciliteren wij maximale flexibiliteit, zodat iedereen eenvoudig zijn of haar eigen work-life balance kan creëren. Dit uitgangspunt nemen we mee in ieder interieurontwerp. Wij zien onze medewerkers als belangrijkste kapitaal en bieden middels een 24/7 interieurontwerp een optimale flexibiliteit waardoor de balans tussen werk en privé gewaarborgd blijft.

Duurzaam ondernemen als kernactiviteit

De werkomgeving en de settings die gecreëerd worden, spelen een cruciale rol voor het kunnen bieden van optimale flexibiliteit. Wij geloven dat een gezonde work-life balance bijdraagt aan een gelukkig leven en helpen organisaties succesvol te laten zijn in het nieuwe tijdperk dat inmiddels aangebroken is. Dit maakt duurzaam ondernemen tot de kernactiviteit van Rever en een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering die gericht is op drie dimensies van waardeschepping: People, Planet en Profit.

Meer weten over een duurzaam interieur?

Wilt u meer weten over een duurzaam interieur? Neem dan contact met ons op. Wilt u meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het algemeen? Op deze site vindt u veel relevante informatie.

Lees ook: Wie zijn wijOnze visieOnze eigen settingInterieurs op diverse ambitieniveausTurnkey aanpakVacatures

Neem contact op!
"Investeren met hoofd en hart"

Duurzaamheid loopt als rode draad door onze organisatie.