Onze eigen setting: een Belevingscentrum


In onze interieurconcepten staan functie én beleving centraal, dit is ook het geval in onze eigen setting: een Belevingscentrum. Ieder mens wordt beïnvloed door zijn of haar omgeving en dat heeft effect op gedrag, prestatie en effectiviteit. Onze interieurarchitecten ontwerpen en creëren voor elke activiteit een passende setting.

Het Rever Circle of Life®-concept

Aan onze eigen werkomgeving aan de Radonweg in Utrecht, van oorsprong een magazijnloods, ligt ons Circle of Life®-concept ten grondslag. De brute betonnen loods is hiervoor omgebouwd tot een inspirerend Belevingscentrum; een setting die onze activiteiten en identiteit volledig ondersteunt.

Het Circle of Life®-concept is in ons Belevingscentrum tot in detail doorgevoerd; een complete sfeerbeleving van een activiteitgerelateerde werkomgeving, voor én door onze eigen medewerkers ontwikkeld en gerealiseerd. Een duurzame omgeving waarin onze cultuur voelbaar is, waarin talentontwikkeling gestimuleerd (en aangetrokken) wordt en een setting waar revitalisatie zichtbaar is.

Bekijk dit filmpje voor een toelichting op onze eigen setting:

Heeft u de online tour door ons Belevingscentrum al gezien?

Nieuwsgierig naar ons interieur?

U bent van harte welkom in ons Belevingscentrum, we leiden u graag rond in ons interieur! Hier ziet en voelt u het effect van een inspirerende en innovatieve omgeving én ervaart u de positieve drive van onze medewerkers. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan ons Belevingscentrum en vorm uw eigen beeld van onze aanpak, kernwaarden en capaciteiten!

Wist u dat wij diverse ruimtes in ons Belevingscentrum ook verhuren? U kunt hier uw eigen meeting houden!

Verrassende vergaderruimte huren in Utrecht

Wist u dat u diverse verrassende vergaderruimtes kunt huren bij ons in Utrecht? U kunt in ons Belevingscentrum uw eigen meeting houden! Ervaar zelf onze creatieve omgeving: huur onze vergaderruimtes voor meetings, workshops, seminars en natuurlijk vergaderingen. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees ook: Wie zijn wijOnze visieDuurzaam interieur – Interieurs op diverse ambitieniveausTurnkey aanpakVacatures

Neem contact op!
"Van brute loods naar inspirerend belevings- centrum"

Wilt u zien hoe wij werken? Maak vandaag nog een afspraak.