Whiteboards: zoveel toepassingen


 Whiteboards, white boards, white bord: zoveel schrijfwijzen, zoveel borden!

Het whiteboard is niet meer weg te denken uit het kantoor. Als interieurontwerpers vinden wij het een uitdaging om het whiteboard op een creatieve manier terug te laten komen in een functionele ruimte. In elke organisatie, op elke school, op elke werkplek is een whiteboard handig. Maar zo’n wit vlak is niet altijd mooi, wij zoeken daarom vaak naar een manier om het noodzakelijke whiteboard te integreren in het interieur.

Hoe gebruiken wij whiteboards?

In ons eigen Belevingscentrum gebruiken wij ook graag whiteboards. Handig tijdens een brainstorm, presentatie of seminar. Ter inspiratie laten we hierbij een aantal manieren zien waarop je een whiteboard toe kunt passen. Wij werken praktisch altijd met magnetische whiteboards, een magneetwhiteboard bespaart ruimte en heeft een handige dubbele functie. Bovendien kun je met het soort magneten dat je gebruikt ook een sortering in je verhaal aanbrengen, bijvoorbeeld tijdens een brainstorm.

Whiteboard met een dubbele functie:

ReverInterieurprojecten-whiteboard-magneetbord

Schrijven op glas als whiteboard:

ReverInterieurprojecten-whiteboard op glas

Whiteboards in de keuken:

???????????????????????????????

Een whiteboard als ‘verrassing’:

ReverInterieurprojecten-whiteboard-in kast

In onze ontwerpen houden we er rekening mee dat er ook een handige plek is om de whiteboard markers altijd onder handbereik te hebben, zoals je hier ziet in een speciaal daarvoor gemaakte richel onder een scherm:

ReverInterieurprojecten-whiteboardmarkers

Een alternatief voor een whiteboard is whiteboardverf, waarmee je een afgekaderd oppervlak kunt voorzien van een laagje waar je op kunt schrijven. Handig als een whiteboard kopen niet in het budget voorkomt. Whiteboards kunnen op maat gemaakt worden, bedrukt worden en voorzien worden van een lijst, zo kun je whiteboards volledig aanpassen aan jouw interieur en wensen.

Meer toepassingen

Nog meer toepassingen van whiteboards zien? U bent van harte welkom in ons Belevingscentrum, wij leiden u graag rond! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lees ook: Wie zijn wijOnze visieOnze eigen settingDuurzaam interieur – Interieurs op diverse ambitieniveaus – Turnkey aanpakVacatures

 

 

"Het whiteboard: niet meer weg te denken uit een werkomgeving."

Whiteborden met een extra functie