Wat vonden andere gebruikers?

Lees hier de ervaringen.

Testimonials


Direct naar: Facts & faciliteitenTheater – ClassmateCool KitchenAtelierPalletroomBruine kroeg

Meer info over beschikbaarheid & tarieven?
Neem contact op met Esther Geers: esther.geers@rever.nl / 030-2142255 

Lees hier hoe anderen het Meeting Depot hebben ervaren.

Sietse van Dijk, salesmanager Vodafone

“Ik kan het iedereen aanraden om een offsite teamsessie bij het Meeting Depot van Rever te houden. De locatie was perfect voor het presenteren van de jaarplannen van onze accountmanagers! Een korte terugblik….: tijdens de rondleiding door het Belevingscentrum kreeg iedereen een frisse blik op hoe je een klant en zijn behoeften centraal kunt zetten. Rever laat dit op haar locatie middels allerlei voorbeelden perfect terugkomen. Omdat de behoefte van de klant ook voor ons een centraal thema is, werkte de inspiratie vanuit de rondleiding gedurende de rest van de dag prettig stimulerend door.  Het Theater is een speelse en goede setting om in te presenteren en om als team met elkaar te sparren over plannen en ideeën. Het gezamenlijke “eitje bakken” voor de lunch in de Cool Kitchen maakte de teamdag compleet!”

Paul Splinter, Communicatie & professionalisering bij NEPROM

“De verrassing was groot toen ik voor het eerst het Meeting Depot in het Belevingscentrum van Rever binnenstapte. Op het saaie bedrijventerrein Lage Weide sta je plots in een verrassende werkomgeving die je zeker op die plek niet verwacht. Een geweldige plek waar wij zeker terug gaan komen voor onze NEPROM masterclass conceptontwikkeling, waar we in een atelier-setting met vastgoedprofessionals aan de slag gaan. De afwisselende maar ook functionele inrichting van de werkruimtes levert de deelnemers de benodigde inspiratie!” 

Jennifer Lem, directeur Influate

“Onlangs heb ik bij Rever in Utrecht een sessie “Brainstormen 2.0 – Creatief Denken” mogen geven aan een groep mannen van BAM Wegen. Deze mannen houden zich dagelijks bezig met het opstellen van tenders van grote bouwprojecten. Voor aanvang van de sessie was er dan ook lichte scepsis over nut en noodzaak van creatief denken, maar bij aankomst bij het Meeting Depot was de scepsis direct omgeslagen in enthousiasme. ‘Wat een geweldige ruimte’, aldus een van de deelnemers. De plenaire sessie hielden we in de Classmate, een zeer multifunctionele ruimte waarbij de duo-opdrachten steeds weer in andere aangrenzende ruimtes konden worden uitgevoerd. De verschillende ruimtes boden de nodige afwisseling en prikkelde de creativiteit van de deelnemers hetgeen heeft geleid tot een uitmuntend resultaat aan het einde van de sessie. De ruimtes hebben daar zeker aan bijgedragen.

Daniel van der Vlier van Case

“Op zoek naar een locatie voor een workshop waarbij creatieve ideeën centraal staan, kwamen we binnen bij het Meeting Depot. Direct was voor ons de knoop doorgehakt. De locatie is bijzonder inspirerend en de service zeer gastvrij. De uitkomst van de workshop zelf heeft onze verwachtingen ver overtroffen en dat is met zekerheid ook te danken aan de omgeving. De aanwezigen vonden het een prachtige en inspirerende locatie en ook voor onze opdrachtgever was het een grote plus.”

Marleen Prinsen van M+P

“Het Meeting Depot bij Rever is verrassend, warm, kleurrijk, inspirerend, gezellig, gastvrij en goed bereikbaar!”

Saskia Sidler van Vrouwelijke Ondernemers Leidsche Rijn (VOL)

“Wat een inspirerende locatie om onze netwerkbijeenkomst van VOL te houden. Zo konden we ons in kleine subgroepjes opsplitsen in de aparte ruimtes en dat werkte perfect. Leuk dat we na afloop nog een rondleiding kregen zodat we een compleet beeld hadden van al die stijlkamers. Toplocatie!”

Saskia Kraaijeveld van Centraal Beheer Achmea

“In een inspirerende omgeving vergaderen en tot nieuwe ideeën komen! Daarvoor zijn we op deze locatie gaan vergaderen. Missie geslaagd: we komen graag terug!”

Tarieven en beschikbaarheid

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Heb je bijzondere wensen? Of last minute nog een ruimte nodig? Wij zijn flexibel en bieden graag persoonlijke service. Om samen te kijken naar de diverse mogelijkheden en opties voor de catering, neem contact op met Esther Geers: esther.geers@rever.nl / 030-2142255.