Ervaren Projectmanager (32 – 40 uur)

23 juli 2018

Beschik jij over de ervaring om een interieurproject bij een Top 500 bedrijf van A tot Z goed te begeleiden? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van A – Z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren.

Je gaat werken voor klanten als VGZ, Pepsico, Booking en KPN. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht in een jong en dynamisch team! Binnen onze organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring op Hbo-niveaus in projectmanagement in de interieurbranche (vereiste);
  • je bent stressbestendig en doortastend;
  • je bent flexibel;
  • je hebt commercieel inzicht;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift);
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk.
  • je bent in bezit van rijbewijs B

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag voor 1 september jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Marieke Antens (HR-Manager) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl.

In verband met de zomervakanties zullen we na 1 september reageren op jouw sollicitatie. Heb je in de tussentijd vragen? Neem gerust contact op met Mariken van der Wardt, Hoofd Projectmanagement, via het telefoonnummer: 030 – 214 22 55.