Interieur tekenaar (32-40 uur)

23 juli 2018

Beschik jij over het talent om schetsontwerpen tot leven te wekken door middel van 2D of 3D-tekeningen? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Jij bent de stabiele factor binnen onze ontwerpstudio. Door jouw concretisering kunnen de innovatieve ideeën van de (interieur-)architecten gerealiseerd worden. Jij bent de spil tussen onze ontwerpers en de afdeling projectmanagement. Vanaf het begin van een project ben jij betrokken bij de ontwikkeling van “settings”. Jouw rol wordt gedurende het project steeds belangrijker, zowel voor ons als voor de klant.

Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, evenals het verrichten van materiaalonderzoek. Je woont tevens de bouwvergaderingen bij de klant bij, samen met een collega van projectmanagement.

Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij ook de realisatie van het ontwerp verzorgen. Jouw ideeën zie je terug bij mooie klanten als Blokker, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, met veel eigen inbreng. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

 • je hebt succesvol een HBO-opleiding in een technische richting afgerond (vereiste)
 • je hebt een technische / bouwkundige achtergrond;
 • je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare soortgelijke werkervaring;
 • je kunt aantoonbaar ontwerpend meedenken binnen concepten;
 • je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs;
 • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks (vereiste)
 • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel;
 • je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio (een PDF van max. 10 MB) mailen naar Marieke Antens via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke via het telefoonnummer: 030-2142255.