Vacature: ervaren Interieurarchitect (32-40 uur)

18 januari 2022

Beschik jij over het talent om vernieuwende kantoorconcepten te ontwikkelen? En wil jij een bijdrage leveren in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio? Dan zijn wij – per direct – op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau
  • je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als interieurarchitect, in de kantoorbranche is een pré;
  • je bent als Interieurarchitect ingeschreven in het Architectenregister;
  • je bent creatief en conceptmatig sterk;
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten;
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D Vectorworks;
  • je hebt ervaring met het Adobe pakket;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent in staat om commercieel te ontwerpen met sterk gevoel voor esthetiek;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat ga je doen?

Jij bent het creatieve brein die innovatieve concepten bedenkt en er mede voor zorgt dat de interieurwensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid worden. Vanaf het begin van een project ben jij zowel zelfstandig als in een interdisciplinair team betrokken bij de projecten.

Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij niet alleen ontwerpen maar ook de volledige realisatie van het ontwerp verzorgen met onze projectmanagement afdeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken  vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt.

Ben jij de Interieurarchitect die we zoeken? Solliciteer!

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, portfolio (een PDF van max. 10MB) en CV mailen naar Marieke Wenink, HR Adviseur: marieke.wenink@rever.nl en jaytee.vanveen@rever.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jaytee van Veen (Operationeel Manager): jaytee.vanveen@rever.nl of 06 506 976 15.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.