Vacature: Hospitality & Office Medewerker / Gastvrouw (20-24 uur)

5 juni 2019

Update op 11-7-2019: de termijn om op deze vacature te reageren, is verstreken.

Heb jij een passie voor service en gastvrijheid, ben jij zelfstandig én daadkrachtig? Vind jij het leuk om mensen zich thuis te laten voelen en ben jij degene die ervoor zorgt dat ons Belevingscentrum er altijd uit ziet om door een ringetje te halen?

Als Hospitality & Office Medewerker / Gastvrouw vervul je bij ons een veelzijdige rol; enerzijds verwelkom je onze bezoekers met een warme glimlach, verricht je balie- en administratieve werkzaamheden, anderzijds draag je zorg voor het representatief houden van ons Belevingscentrum en Meeting Depot en heb je diverse facilitaire taken.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? 

  • Je bent pro-actief, hebt oog voor detail, kan snel schakelen en behoudt overzicht;
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op facilitair/administratief gebied;
  • Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld als Receptioniste, Facilitair Medewerker of Office Medewerker;
  • Je bent bereid om af en toe in de avonduren werkzaam te zijn (gemiddeld 2 keer per maand);
  • Je bent representatief en hebt een positieve uitstraling;
  • Je hebt ervaring in de horeca;
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Werkzaamheden

Je bent allereerst het gezicht en aanspreekpunt voor onze gasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele huishoudelijke proces binnen onze organisatie. Je bestelt dagelijks de lunch voor het team, ruimt de vaatwasser uit, onderhoudt het contact met het schoonmaakbedrijf en je zorgt ervoor dat ons “huis” er altijd netjes uit ziet. Je behandelt de e-mails uit de algemene inbox en ondersteunt de Assistent Projectmanager bij administratieve werkzaamheden. Voor de gasten die ruimtes in ons Meeting Depot huren, ben jij de gastvrouw. Geen dag is hetzelfde in deze rol, echter jouw lach, gastvrijheid en enthousiasme zijn een vaste factor.  Samen met de Meeting – & Eventmanager ben je het eerste gezicht voor onze bezoekers.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Ben jij degene die graag zelfstandig te werk gaat, altijd positief is en houdt van “het netjes houden van het huis”? Wil jij bijdragen aan een groeiende organisatie? Aarzel dan niet en mail je CV en motivatiebrief vóór 28 juni 2019 naar Angelique Tramper, HR-Adviseur. Mail: Angelique.tramper@rever.nl.

Ben je nog niet overtuigd?

Neem dan contact op met Marith Woltjes, mail: marith.woltjes@rever.nl of het telefoonnummer: 030-214 22 55.  Zij kan je alles vertellen over de inhoud van de functie.

Bekijk de tour & lees de ervaring van onze mensen

 Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum in Utrecht, wordt dit jouw nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.