Vacature: HR-adviseur (24 uur)

2 oktober 2018

Word jij enthousiast van de procesmatige én de humane kant van het HR-vakgebied? Neem jij graag het voortouw in projecten die zorgen voor nog meer werkplezier bij je collega’s? Dan hebben wij een leuke baan voor jou: we zijn op zoek naar een HR-adviseur (24 uur per week).

De afgelopen 2,5 jaar is binnen onze organisatie de basis van het HR-beleid gelegd. De processen zijn in kaart gebracht, ingericht en vastgelegd in een personeelsgids. Er is een beoordelingsmethodiek geïmplementeerd en in samenspraak met medewerkers is er invulling gegeven aan o.a. het opleidingsbeleid van de organisatie. Echter; het is nog niet afgerond. De dynamiek van de organisatie vraagt om een stevige gesprekspartner die op operationeel en tactisch gebied invulling blijft geven aan de diverse HRM-vraagstukken, waaronder: recruitment, performance, beloning, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? 

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van personeelsmanagement of bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar allround werkervaring op het gebied van HR;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent te omschrijven als empathisch, integer, daadkrachtig en initiatiefrijk;
 • Je bent bereid om 3 dagen per week op ons kantoor in Utrecht werkzaam te zijn.

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als je onderdeel van ons team wordt, worden dit o.a. jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Het positioneren van Rever als aantrekkelijk werkgever op social media en het actief werven & selecteren van nieuwe collega’s;
 • Het verrichten van een RI&E evenals het opstellen van een Plan van Aanpak (ARBO);
 • Het ondersteunen, faciliteren en coachen van directie en leidinggevenden bij diverse gesprekken zoals verzuim- en functioneringsgesprekken;
 • Het mede organiseren van inspiratiesessies voor collega’s en externe belanghebbenden, o.a. op het gebied van werkgeluk;
 • Aan de directie en leidinggevenden zowel op verzoek als pro-actief advies geven over diverse HR-vraagstukken, o.a. op het gebied van performance, opleiding en beloning;
 • Het zorgdragen voor een goede administratieve verwerking van alle personeelsaangelegenheden;
 • Het beantwoorden van vragen van medewerkers, leidinggevenden en directie over alles wat onder het HRM-vakgebied valt, zo ook wet- en regelgeving.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil jij werkzaam zijn in een creatieve en boeiende organisatie waarin je iedere week voor een nieuwe uitdaging staat? Wil je een functie beoefenen met met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, in een ondernemende, open en informele bedrijfscultuur? Denk je na het lezen van deze vacature, “dit ben IK?!”

Aarzel dan niet en mail vóór 22 oktober 2018 je motivatiebrief en CV naar Janny van Rossum (directeur/partner), janny.vanrossum@rever.nl of Paul Spoelder (directeur/partner), paul.spoelder@rever.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van 22 oktober 2018.

Heb je vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marieke Antens: marieke.antens@rever.nl / 030-214 22 55.

Bekijk de tour & lees de ervaring van onze mensen

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum in Utrecht, wordt dit jouw nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.