Vacature: Junior Projectconsultant

11 juni 2018

Vacature Junior Projectconsultant (fulltime basis, starterspositie)

Ben jij commercieel en heb je altijd willen werken in de wereld van design? Zoek jij een uitdagende baan waarin jij je sales vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw kans! Per uiterlijk 1 september 2018 zoeken wij een nieuwe sales collega. Het betreft een juniorpositie waarbij je zowel sales als projectmanagement combineert.

Functieomschrijving

Als Junior Projectconsultant ben je verantwoordelijk voor het acquireren van “New Business”. Steeds opnieuw weet je nieuwe projecten te genereren om die vervolgens tot uitvoering te brengen in teamverband. De wijze waarop je acquireert ben je vrij in. Uiteraard begeleiden we je hierin door je te koppelen aan een Senior Projectconsultant.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van een project. Je start het project op, waarna je nauw gaat samenwerken met een vast team bestaande uit een interieurarchitect, een technisch tekenaar en eventueel ondersteunt door een ervaren projectmanager/assistent projectmanager. Samen met dit team doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving ? 

  • je bent ambitieus, enthousiast en leergierig;
  • je bent commercieel sterk en vindt het leuk om “New Business” te realiseren;
  • je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een salesfunctie op Hbo-niveau in de interieurbranche;
  • je beschikt over een passie voor interieur, architectuur en design;
  • je weet van aanpakken en hebt een flexibele instelling;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail voor 1 juli 2018 je motivatiebrief en CV naar Marieke Antens (marieke.antens@ rever.nl). De startdatum voor de functie is 1 september 2018 of zoveel eerder als mogelijk.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Spoelder (Directeur) of Marieke Antens (HR) op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Neem contact op!