Vacature: Medewerker Finance (24-32 uur)

4 december 2023

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team zoeken wij een echte duizendpoot. In deze rol ga je aan de slag bij op onze afdeling Finance en werk je nauw samen met ervaren collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor het grootboek, je controleert en verwerkt in- en verkoopfacturen. Ook ben je verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en ondersteun je bij de diverse rapportages. Naast bovengenoemde werkzaamheden ondersteun je de Finance Manager bij de maandafsluiting. Diverse andere ad-hoc werkzaamheden zijn bij jou in goede handen.

Wij bevinden ons in een transformatie van klein MKB-organisatie van ruim 40 werknemers naar middelgroot MKB bedrijf dat controle plichtig wordt en daarvoor zoeken wij een collega die deze groei met ons kan maken. Samen met je collega’s word je daarom naast bovengenoemde werkzaamheden verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en inrichten van ons ERP systeem Twinfield, MOA (MijnOnlineApplicatie, ons projectsysteem) en TimeChimp (ons urenpakket). Denk hierbij aan digitalisering en automatisering.

Deze functie is zoals je kunt lezen super veelzijdig en je krijgt bij ons de kans om je daarin verder te ontwikkelen en de rol, afhankelijk van jouw inzichten en ambities, steeds een beetje meer vorm te geven.

Wie ben jij?

 • Een echte duizendpoot die het ook leuk vindt om operationele taken op te pakken;
 • Je hebt ten minste een afgeronde HBO-opleiding en tenminste twee jaar werkervaring in een financieel administratief ondersteunende rol;
 • Microsoft Office kent voor jou geen geheimen. Wanneer je ervaring hebt met Power BI vinden we dat een welkome aanvulling maar is geen vereiste;
 • Je hebt oog voor detail en werkt gestructureerd;
 • Je bent gewend zelfstandig te werken, komt met initiatieven en durft een voortrekkersrol op je te nemen;
 • Je hebt ervaring in projectmatig werken en vindt het ook leuk om daarbij collega’s te ondersteunen;
 • Je deinst niet terug voor het zoeken naar verbeteringen en ben in staat hiervoor ook zelfstandig en planmatig te werk te gaan.

Rever als werkgever

Met een team van ruim 40 professionals creëren wij ultieme werkomgevingen. Plekken waar mensen gelukkiger werken, waar teams productiever zijn en organisaties succesvoller. Werkomgevingen die aansluiten bij de behoeftes van de mensen die er werken. Altijd inspirerend, waar nodig, rust creërend maar altijd een plek waar je je thuis voelt en die (er)(h)erkenning geeft. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van deze inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie. Hierbij hebben we een sterke focus op 100% circulaire interieurs en werken we in onze projecten veelvuldig met refurbished meubilair om ons steentje bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie. Meer over onze duurzame ambities lees je hier.

Je komt te werken in een jonge en dynamische organisatie met een sterke bedrijfscultuur. We zijn attent en behulpzaam naar elkaar, we geven elkaar de ruimte en vrijheid om te ontwikkelen en te groeien. We werken hard en zijn bevlogen over interieur, architectuur en design. We lachen veel en er heerst een echt teamgevoel. We werken vanuit ons unieke Clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele gezellige bruine kroeg midden in ons clubhuis, waar we alles vieren wat er te vieren valt! De taart en champagne staan regelmatig klaar. Met het team gaan we vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen.

Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris, wij hanteren de Architecten CAO als leidraad voor onze beloningen;
 • Je krijgt bij ons 37 verlofdagen, die je naar eigen wens en in overleg met jouw team, mag inzetten;
 • Vanzelfsprekend ontvang je een laptop, telefoon en wanneer dit van toepassing is een reiskostenvergoeding;
 • In basis werk je vanuit ons clubhuis in Utrecht, maar je bent vrij, wanneer dit past bij je werkzaamheden, je werk vanuit een andere locatie te verrichten;
 • Veel leuke uitjes, borrels en feestjes (zoals o.a. een maandelijkse DoMiBo, een jaarlijks zomerevent, een tafeltennistoernooi, een knaller van een themafeest);
 • Nooit meer je eigen boterhammen meenemen, onze hospitality verzorgt iedere dag een heerlijke gezonde lunch met volop keuzemogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Leuk! Dan ontvangen we graag jouw CV. Deze mag je mailen naar Marieke Wenink, HR-Adviseur, marieke.wenink@rever.nl. Voor vragen over de functie kun je Marieke bellen op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.