Vacature: Medior Projectmanager

26 november 2019

Ben jij een organisatietalent met ervaring in de interieurbranche? Heb je direct een beeld bij een projectmanager die “van A-Z een turnkey interieurproject kan managen”? Ben je accuraat, daadkrachtig en wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen ontwerpstudio?

Wij zijn op zoek naar een Medior Projectmanager die met zijn/haar kennis en ervaring ons team kan komen versterken bij het realiseren van interieurs voor Top 500-bedrijven. Er wordt bij ons met veel toewijding hard gewerkt, er wordt veel gelachen, er wordt regelmatig geborreld in ons bruine kroegje en er heerst een echt teamgevoel. We werken samen in een creatieve omgeving en gaan vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen, dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht. Binnen onze dynamische organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt 3-5 jaar relevante ervaring op HBO-niveau in projectmanagement in de interieurbranche (vereiste);
  • je bent stressbestendig en doortastend;
  • je bent flexibel;
  • je hebt commercieel inzicht;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift);
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Werkzaamheden

Als Medior Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van A – Z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren. Je gaat werken voor klanten als VGZ, PepsiCo, Gemeente Utrecht en KPN.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Angelique Tramper, HR-adviseur. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact op met Angelique op 030 – 214 22 55. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in januari 2020.

Bekijk de tour & lees de ervaring van onze mensen

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum in Utrecht, wordt dit jouw nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.