Vacature: Technisch tekenaar (40 uur)

5 juli 2016

Heb jij ruimtelijk inzicht en talent voor technisch tekenen en heb je affiniteit met ontwerp en vormgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een jong en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als technisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van concepten naar interieurontwerpen, maatwerkelementen en bouwkundige aanpassingen van onze (interieur)architecten. Je zult je o.a. bezighouden met het inmeten en uitwerken van gebouwen, indelingsplannen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, het verrichten van materiaalonderzoek en het bijwonen van bouwvergaderingen en het reguliere teamoverleg.

Als technisch tekenaar ben je onderdeel van een van onze projectteams, die bestaan uit een projectconsultant, een (interieur-)architect, een technisch tekenaar en een projectmanager.

Wij hechten er waarde aan dat je een grote affiniteit hebt met ontwerp en vormgeving, om samen met onze projectteams en in samenspraak met de klant tot het beste eindresultaat te komen.

 Profiel en competenties

 • Je hebt HBO-niveau met voorkeur richting (interieur-)architectuur of bouwtechniek
 • Je hebt affiniteit met (interieur-)architectuur, detaillering en interieurbouw
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring
 • Je kunt ontwerpend meedenken binnen concepten
 • Je hebt ervaring met werken in 2D en 3D Vectorworks
 • Je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent ambitieus, stressbestendig en flexibel
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren

Wat bieden wij 

 • Een aanstelling voor een periode van een half jaar en bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 40 uur
 • Regelmatig inspiratietours en teamuitjes
 • Een inspirerende werkomgeving met hele gezellige collega’s en een goede werksfeer

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je motivatiebrief, CV en portfolio naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). In je portfolio (een PDF van max. 10 MB) zien we graag je opgedane ervaring en kennis van software terug.

Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een gesprek. De startdatum voor de functie is in overleg, maar liefst zo snel mogelijk.

Ons bedrijfsprofiel

Waarom: door (technologische) innovaties en een veranderend klimaat vloeien werk en privé steeds meer in elkaar over. Organisaties en medewerkers dienen zich flexibeler op te stellen. Wij geloven dat een gezonde balans tussen werk en privé bijdraagt aan een gelukkig leven en dat dit de basis is om succesvol te kunnen zijn. Wij zien een gebouw en interieur daarbij als een strategisch instrument voor het realiseren en stimuleren van groei voor mens en organisatie. In de juiste setting worden mensen zowel mentaal als fysiek, gestimuleerd om optimaal te functioneren en zich te ontwikkelen.

Hoe: wij zijn hoofdaannemer voor turnkey interieurprojecten: ontwerpen, inkopen, bouwen en projectmanagement behoren tot onze expertise. Ons creatieve team creëert binnen het gestelde budget en tijdspad, duurzame settings waar mensen kunnen werken, ontmoeten en ontwikkelen.

Wat: wij ontwerpen en realiseren interieurs, welke bijdragen aan de (groei-)ambities en doelstellingen van uw organisatie. Dit doen wij voor kantoren, openbare ruimtes, restaurants en zorginstellingen.

Wij werken in ons Belevingscentrum in Utrecht met een team van 28 energieke en gemotiveerde collega’s. De studio bestaat uit 5 interieurarchitecten en 2 technisch tekenaars.