Vacature: Projectconsultant

3 oktober 2019

Sales zit in jouw DNA. Je vindt het echt leuk om new business te genereren en je bent een serieuze gesprekspartner. Je hebt een passie voor interieur & design en je hebt ervaring in de interieurbranche. Herken je jezelf hierin? Lees dan even verder!

Wij zoeken per direct een nieuwe salescollega, je gaat samen met een gedreven team inspirerende werkomgevingen voor top 500-bedrijven creëren. Het betreft een functie in een fulltime dienstverband.

Wat ga je doen als projectconsultant?

Als projectconsultant initieer je (voornamelijk vanuit je eigen netwerk) design & build interieurprojecten voor werk-/leefomgevingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van het gehele project. Hiervoor werk je nauw samen met een vast team van een interieurarchitect, een technisch tekenaar en een projectmanager. Samen doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer. Een goede samenwerking met je team is van groot belang. Je gaat werken voor klanten zoals KPN, Gemeente Utrecht, Bovemij en PepsiCo.

Wij hebben de ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie en verwachten van jou enthousiasme en kennis op dit vlak. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Er is volop ruimte voor nieuwe en vernieuwende activiteiten.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht. Binnen onze dynamische organisatie krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie op HBO-niveau in de interieurbranche;
  • sales is jouw passie en met jouw commerciële inzicht weet jij gestelde targets te halen;
  • je vindt het leuk om new business te realiseren;
  • je beschikt over een groot relevant netwerk;
  • de klant staat voor jou altijd centraal;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede presentatievaardigheden en hebt overtuigingskracht;
  • je bent een teamplayer met uitstekende sociale vaardigheden;
  • je bent stressbestendig en doortastend.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij  het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passsend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie; ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Onze bedrijfscultuur

Er wordt bij ons met veel toewijding hard gewerkt, er wordt veel gelachen, er wordt regelmatig geborreld in ons bruine kroegje, we zijn dol op taart en er heerst een echt teamgevoel. We werken samen in een creatieve omgeving en gaan vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen, dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan. Als je onze Insta Stories volgt, kom je hier meer over te weten!

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je zin in deze uitdagende baan binnen een creatief en enthousiast team dat staat te springen om jou te leren kennen? Stuur dan vóór 21 oktober 2019 een pakkende motivatie en je CV naar Angelique Tramper (HR-adviseur). Voor eventuele vragen kun je gerust contact opnemen met Angelique op 030-2142255.

Bekijk de tour & lees de ervaring van onze mensen

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum in Utrecht, wordt dit jouw nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.