Sluit

Kantoor Montris

Interieurontwerp- en realisatie kantoor Montris in Naarden

Montris is een kinderopvangorganisatie met dertien opvanglocaties in en rondom Het Gooi en een kantoor in Naarden. Voor haar nieuwe kantoor heeft de organisatie ons gevraagd het interieur te ontwerpen en (gedeeltelijk) te realiseren.

Missie van Montris vertaald naar het interieur

De missie van montris luidt: ”Kinderen kunnen met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving de toekomst ontdekken”. De wens van Montris was dat het kantoor een vrolijke, speelse en vernieuwende uitstraling  zou krijgen, en minder de uitstraling van een kantoor. Als kinderopvangorganisatie zijn de mensen van Montris dagelijks bezig met de groei en ontwikkeling van kinderen. Dit is vertaald naar de vloer van het kantoor, waar over de gehele lengte een levensgroot meetlint te zien is. Het kantoor is voorzien van veel groen om het gevoel van buiten naar binnen te halen (lees hier meer over  de voordelen van planten op kantoor). Het kantoor voelt huiselijk aan door de variatie aan plekken voor informeel overleg en door zitelementen als schommels, skippy ballen en strandstoelen toe te passen.

Vergaderruimte als eyecatcher

De eyecatcher van het interieur is de vergaderruimte met een wandvullende visual met de afbeelding van een Volkswagenbusje. Het kunstgras, de picknicktafel en de planten die aan de voorzijde van deze vergaderruimte geplaatst zijn, maakt de uitstraling compleet.

Hergebruik van meubilair

Veel van het bestaande meubilair van Montris is hergebruikt. Kasten zijn voorzien van een ombouw van vurenhout, met daarin een geïntegreerde plantenbak om dit als geheel mooi op de look & feel van het nieuwe interieur aan te laten sluiten. Ook zijn grotere archiefkasten los in de ruimte geplaatst en is de achterzijde volledig voorzien van een whiteboard. Door dit soort slimme oplossingen kan bestaand meubilair perfect hergebruikt worden in een nieuw interieurconcept.

Klantervaring

Kantoor Montris
/
Meer over dit project