Sluit

Veldhoen + Company

Veldhoen+Company is de grondlegger van Het Nieuwe Werken. Om hun grenzen te verleggen waren zij op zoek naar een volgende stap in de ideale werkomgeving. Naast hun ideaalbeeld van een plaats- en tijdonafhankelijke organisatie, had Veldhoen behoefte aan een thuisbasis waarmee zij zichzelf konden identificeren. De vraag aan ons om een ontmoetingsplek te creëren om zowel formeel als informeel kennis te kunnen delen en waar projectmatig gewerkt kan worden. Vanuit hun werkproces zijn er 3 dynamieken ontwikkeld, te weten: Projecten, Kennis en Verbinden. Hierbij kon elke dynamiek verdeeld worden in 2 tempo’s: Power en Slow.

Het inrichtingsconcept is gebaseerd op deze dynamieken en tempo’s: de begane grond is het kennislandschap; een multifunctionele ruimte waarin twee grote ronde draaibare banken centraal staan, genaamd Turning Talks. De gebruiker kan kiezen voor een luchtige en open overlegplek of voor een meer gesloten overlegplek. Deze biedt zowel visueel als akoestisch meer privacy. Door de ronde vorm kun je de overige gebruikers makkelijk aankijken en is iedereen gelijkwaardig. Het draaien van het element maakt het gebruik ervan in de ruimte flexibel en speels, daar de gebruiker zelf kan kiezen waar hij de opening van de bank naartoe draait.

De 1e verdieping bestaat uit open en gesloten projectomgevingen waar met opdrachtgevers van Veldhoen gewerkt kan worden aan nieuwe werkconcepten. Op de 2e verdieping is ene projectomgeving voor intern gebruik gebouwd.

Met trots vermelden wij, dat we samen met het projectteam van Veldhoen+Company, een werkomgeving hebben weten te creëren die perfect aansluit bij hun behoeften en wensen. Dat ook Veldhoen hier bijzonder trots op is, is o.a. terug te vinden in deze publicatie.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

Veldhoen + Company
/
Meer over dit project