Sluit

Wolter & Dros Belevingscentrum

Wolter & Dros / TBI Techniek is een creatieve en innovatieve partner die integraal en complementair technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert. Het hoofdkantoor van Wolter & Dros richtten wij eerder ook al in. De opdracht voor het Belevingscentrum luidde als volgt: “Ontwikkel een Belevingscentrum waarin de opdrachtgever (van TBI) op een andere wijze kennis kan maken met de nieuwste mogelijkheden op installatiegebied.”

Het belevingscentrum is ontwikkeld om bezoekers op een eigentijdse manier te laten ondervinden wat Wolter & Dros verstaat onder comfort in de breedste zin van het woord. In het belevingscentrum kunnen klanten, opdrachtgevers en geïnteresseerden worden rondgeleid, voorgelicht of gewoon op bezoek komen.
Een bezoek aan het belevingscentrum wordt een bijzondere, indrukwekkende en prettige ervaring: een aantrekkelijke combinatie van comfort, informatie, entertainment en een bijzondere werkomgeving!

De nieuwste ontwikkelingen, concepten en praktische toepassingen in zowel de installatietechniek als in de bouw worden in een werkomgeving in het belevingscentrum getoond.

Lees hier meer over het Belevingscentrum van Wolter & Dros.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Klantervaring

Wolter & Dros Belevingscentrum
/
Meer over dit project