Sluit

Interieurconcept voor e-mobilitybedrijf

Voor een e-mobilitybedrijf hebben wij een interieurconcept mogen ontwerpen. Het gaat om een snelgroeiend bedrijf dat toe was aan een uitbreiding van de werkomgeving. Zij waren gehuisvest op één verdieping, maar trokken in een pand met vier verdiepingen. Centraal in het ontwerp staan mens, team en organisatie.

Uitgangspunten interieurconcept

Dit e-mobilitybedrijf kwam bij ons met de vraag voor een nieuw interieurconcept voor een levendige, duurzame, energieke, boeiende en productieve werkomgeving. Een plek waar ze samen zouden kunnen komen en waar iedereen de natuurlijke schoonheid van het pand zou kunnen bewonderen. Het betreft een oud industrieel gebouw uit de jaren ‘40/‘50. Het gehele pand is gerenoveerd en verduurzaamd, met behoud van de oorspronkelijke sfeer en kwaliteiten. In het interieurconcept staan kennis delen, transparantie, luisteren, flexibiliteit en een gevoel van community centraal.

 

Behoud van karakteristieke elementen

Bijzonder aan het pand zijn de authentieke vormen. Een belangrijk punt was om deze zichtbaar te houden, vanwege de unieke kenmerken ervan. Onze interieurarchitect heeft er bewust voor gekozen om de volumes in het gebouw los van de gevel te plaatsen. Hierdoor blijft het originele schoon van het pand zichtbaar. Tegelijkertijd zorgt dit voor een zeer transparante werkomgeving. Daarnaast is er ook een verbinding gecreëerd met de natuur, door op de begane grond een park te realiseren, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en een balans tussen lichaam en geest.

 

Klantervaring

Interieurconcept voor e-mobilitybedrijf
/
Meer over dit project