Fullservice bureau voor interieurprojecten

Wij zijn een fullservice bureau voor ontwerp en realisatie van interieurs voor werkomgevingen. Ons team bestaat uit ruim 30 creatieve en betrokken medewerkers. Vanuit ons clubhuis in Utrecht ontwerpen en realiseren we settings die de identiteit van jouw organisatie zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van jouw mensen en jouw organisatie.

Onze visie: het interieur als strategisch instrument voor groei

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

 “In onze interieurconcepten staan functie én beleving centraal”

Jouw bedrijfscultuur en identiteit als uitgangspunt

Om een passende setting te creëren, duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van jouw organisatie. Een passend en creatief ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Onze opdrachtgevers aan het woord

In deze video’s hoor je enkele van onze opdrachtgevers over hoe de samenwerking met ons is bevallen én wat zij van het interieur vinden dat wij voor hen hebben ontworpen en gerealiseerd. In ons portfolio vind je diverse referenties van turnkey interieurprojecten.

Maak een afspraak voor een rondleiding 

Sta je voor een huisvestingsvraagstuk en wil je meer weten over onze aanpak van interieurprojecten? En zoek je inspiratie voor het inrichten van de werkomgeving? Je bent van harte welkom in ons clubhuis. We leiden je graag rond door onze eigen omgeving om het gesprek aan te gaan over het interieur en de toekomst daarvan. Via deze pagina neem je contact op of bel ons op 030-214 22 55.

Ons clubhuis als inspirerende vergaderruimte

In ons clubhuis kun jij je eigen meeting houden, wij stellen diverse settings beschikbaar als inspirerende vergaderruimte. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Setting is everything

Interieur draagt bij aan prestatie.