Fullservice bureau voor het ontwerpen & bouwen van werkomgevingen

Rever biedt totaaloplossingen. Turnkey creatie en dienstverlening. Van huisvestingadvies op maat tot ontwikkeling van een creatief totaalconcept. En van realisatie van dit concept tot aan bouw, beheer, opslag en facilitair onderhoud. Een aanbod dat klanten desgewenst volledig ontzorgt. En zo in elke vorm bewezen bijdraagt aan het behalen van doelstellingen en het realiseren van groei. Plezier is onze brandstof voor creatie en bij onze klanten het resultaat na oplevering. Het middel én het doel.

Want Rever maakt. Van een visie een perspectief. Van individuen een team. Rever maakt. Graag gebruik van gebruikt. Van iets ouds weer iets nieuws. Rever maakt. Werk van de toekomst. De wereld wat mooier. En mensen gelukkig.

Rever maakt.

Hier lees je meer over onze dienstverleningen:

Dit doen wij elke dag met veel plezier vanuit ons clubhuis in Utrecht. Ons team bestaat uit projectconsultants, een ontwerpstudio met (interieur-)architecten, een afdeling projectmanagement en staf-personeel zoals finance, HR en marketing. Bekijk hier ons team.

Foto & video gallery

Bekijk in ons portfolio projectfoto’s van werkomgevingen die wij hebben ontworpen en gebouwd. In de video gallery vind je diverse video’s waarin onze opdrachtgevers vertellen over hoe de samenwerking met ons is bevallen én hoe hun nieuwe interieur bijdraagt aan het verwezenlijken van hun doelen en ambities. Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen over de samenwerking met ons? Dat lees je hier.

Maak een afspraak voor een rondleiding 

Sta je voor een huisvestingsvraagstuk en wil je meer weten over onze aanpak van interieurprojecten? Zoek je inspiratie voor het inrichten van jouw werkomgeving? Je bent van harte welkom in ons clubhuis. We leiden je graag rond om het gesprek aan te gaan over het toekomstbestendig maken van jouw werkomgeving. Stuur ons een berichtje via onze contactpagina of bel ons op 030-214 22 55.

Wij maken werk van de toekomst.

De wereld mooier en mensen gelukkig.

Wil je de werkomgeving circulair inrichten?

Lees dan nu onze whitepaper over circulair inkopen en beheren van de werkomgeving.