Verrassende & inspirerende meetingruimtes

Meer dan 10 verschillende settings!

Meeting Depot


Direct naar: TheaterClassmateCool KitchenAtelierPalletroomBruine kroegTestimonials

Info over beschikbaarheid & tarieven?
Neem contact op met Esther Geers: esther.geers@rever.nl / 030-2142255 

Ken je ons Meeting Depot al? Dé plek met meer dan 10 verschillende inspirerende vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 40 personen, te huur voor meetings & events. Het Meeting Depot is onderdeel van ons Belevingscentrum, een creatieve plek waar wij werken én meetingruimtes verhuren.

Neem een kijkje in het Meeting Depot in deze video

Facts & faciliteiten Meeting Depot

  • inspirerende & verrassende locatie
  • geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 40 personen
  • meer dan 10 verschillende settings
  • centraal gelegen, direct aan de A2 bij Utrecht
  • ruime hoeveelheid gratis parkeerplekken
  • zeer goed bereikbaar vanaf station Utrecht Centraal (15 min.) en station Utrecht Leidsche Rijn (5 min.)

Een passende ruimte voor elke meeting

Als interieurontwerpers weten wij welk effect een ruimte heeft op het resultaat van jouw vergadering, presentatie of brainstormsessie. In het Meeting Depot word je verrast met een zee van inspiratie en creativiteit in zeer diverse ruimtes met elk een eigen functie. Wij bieden voor elke meeting een passende ruimte: een theater, een modern klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en nog veel meer. Met groepen van 2 tot 40 personen ben je welkom voor alle soorten meetings: een vergadering, workshop, seminar, teambuilding, brainstormsessie, netwerkborrel of presentatie. Uiteraard bieden we een grote variatie aan uitstekende cateringopties.

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar

Het Meeting Depot is centraal gelegen in Nederland, aan de A2 bij Utrecht. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het OV zijn we goed te bereiken, vanaf Utrecht Centraal rijdt er elke 10 minuten een bus (duur: 15 minuten) die voor onze deur stopt en vanaf station Utrecht Leidsche Rijn loop je in 5 minuten naar ons toe. Plan je route met Google Maps of met de OV-planner. Ons adres is Radonweg 2 in Utrecht (dit is op Lage Weide). Het Meeting Depot is onderdeel van het Belevingscentrum van Rever Interieurprojecten.

Tarieven en beschikbaarheid

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Heb je bijzondere wensen? Of last minute nog een ruimte nodig? Wij zijn flexibel en bieden graag persoonlijke service. Om samen te kijken naar de diverse mogelijkheden en opties voor de catering, neem contact op met Esther Geers: esther.geers@rever.nl / 030-2142255.