Sluit

Schiphol Badge Center

Voor Schiphol, één van onze vaste opdrachtgevers, hebben wij de sporthal in het Schiphol Hoofd Gebouw (SHG) een nieuwe functie gegeven; die van het Badge Center. In het Badge Center worden alle beveiligingspassen afgegeven voor luchthavenpersoneel dat (tijdelijk) werkzaam is achter de douane. Het Badge Center bevond zich voorheen in een ander gebouw op het luchthavengebied. De wens van Schiphol was om het Badge Center te integreren in hun hoofdgebouw, om zo alles onder één dak samen te brengen en meer reuring in het SHG (en de route er naar toe) te genereren.

Revitalisatieproces

Wij hebben de sporthal gerevitaliseerd tot een nieuw Badge Center, waar per jaar 40.000 passen worden afgegeven. Dit project kende een strak tijdspad van slechts enkele maanden, waarbinnen vele facetten gerealiseerd moesten worden. Wij zijn betrokken geweest bij alle facetten van dit revitalisatieproces; van concept naar ontwerp tot realisatie. Wij hebben hierbij zowel de rol van bouwkundig architect als interieurarchitect vervuld en waren verantwoordelijk voor het totale interieurontwerp en de esthetische begeleiding tijdens het proces. De bouwkundige gevelaanpassingen, het entresolontwerp, het ontwerp van de nieuwe entree, de begeleiding van de bouwaanvraag, de coördinatie van installatieadviseur en constructeur en de uitwerking van de grote centrale balie en andere maatwerkelementen, waren onderdeel van het project.

Door de zeer nauwe samenwerking tussen het Schiphol-team en ons eigen team, hebben we in no-time een fantastische omgeving weten te realiseren. We zijn trots op het resultaat!

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over het Badge Center vindt u hier.

Klantervaring

Jan-Kees Rem, manager Schiphol Badge Center:

“Door de open samenwerking en creativiteit en ervaring van Rever hebben we nu een prachtig Badge Center waar we door het slimme ontwerp zowel het proces hebben kunnen optimaliseren als de klanttevredenheid kunnen verhogen.”

Schiphol Badge Center
/
Meer over dit project
Klantervaring