Sluit

Werkomgeving Stamicarbon

Stamicarbon is wereldmarktleider in het ontwikkelen van technologie voor de bouw van kunstmestfabrieken. In Sittard is het hoofdkantoor van Stamicarbon Nederland gevestigd. Zij hebben eerder al een werkplekconcept ontwikkeld en dat toegepast op één van de etages van het kantoor. Voor de 2e verdieping van het kantoor heeft Stamicarbon ons gevraagd dit concept naar een hoger niveau te trekken en turnkey te realiseren. De oppervlakte van het project bedraagt 1010 m2.

Werken binnen zones

Het kantoor van Stamicarbon is opgedeeld in zones, waarbinnen zowel vaste als flexplekken gesitueerd zijn. Als aanvulling op het bestaande concept, hebben wij brainstormruimtes, een ruimte voor videoconferences en samenwerkplekken toegevoegd. Ook zijn er lockers met een digitaal pasjessysteem geplaatst en zijn er diverse vormen van beplanting in het concept verwerkt, onder andere als afscheiding tussen zitelementen.

Akoestiek

In het concept is veel aandacht besteed aan akoestiek, bijvoorbeeld in de vorm van akoestische visuals en akoestische privacyschermen tussen de werkplekken. De visuals geven het werkgebied van Stamicarbon weer.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Meer weten over over hun bedrijf? Bekijk dan hun website.

Klantervaring

Mark Sleijser, Facility Manager Stamicarbon:

“Wij hebben erg prettig samengewerkt met Rever; zij hebben ons tijdens het proces ontzorgd en op een open en transparante manier op de hoogte gehouden van de voortgang. Samen hebben we ons werkomgevingsconcept doorgetrokken naar een hoger niveau. De nieuwe werkomgeving is heel mooi geworden en prettig in gebruik. Wij hebben al veel enthousiaste reacties van de gebruikers mogen ontvangen!”

Werkomgeving Stamicarbon
/
Meer over dit project
Klantervaring