Sluit

Werkomgeving The Offshore Partners

Ontwerp & realisatie | Rotterdam | 2022 | 453 m2

Werkomgeving The Offshore Partners

Voor The Offshore Partners en haar dochteronderneming Yachts & Cruisers hebben we het interieur voor hun nieuwe kantoor in Rotterdam ontworpen en turnkey gebouwd. Het is een huiselijke werkomgeving met een stoer en nautisch karakter geworden, die duidelijk refereert aan het werkgebied en de expertise van The Offshore Partners. The Offshore Partners is een onafhankelijke dienstverlener in (technisch) projectmanagement voor o.a. olie- en gasbedrijven, windinstallaties op zee, scheepsexploitanten en offshore-aannemers wereldwijd.

Concept

De werkomgeving is een plek waar diverse disciplines – van The Offshore Partners én van Yachts & Cruisers –  bij elkaar komen, er ‘wonen’ in feite twee specialismes onder één ‘dak’. Het uitgangpunt is geweest om een veilige haven te creëren voor alle medewerkers, met een stoere nautische sfeer. Dit is terug te zien in het kleur- en materiaalgebruik; er zijn veel blauwtinten en hout(-look) toegepast, er zijn messing details en in de vormentaal vind je veel ronde vormen, refererend aan scheepsvormen en patrijspoorten.

Diversiteit aan (werk-)plekken

Het lunch- en ontmoetingsgebied biedt ruim plek voor samenkomen, informeel overleg en ontspannen. In de werkzone, die is ingedeeld van rumoer naar rust, vind je 30 werkplekken, 4 verschillende vergaderruimtes, 3 focus-/belruimtes en meerdere 1-op-1 zitjes.

Trots op de organisatie

The Offshore Partners is trots op wie zij zijn en wat zij doen. Het interieur van hun werkomgeving weerspiegelt dit, bovendien is er op diverse plekken ruimte gecreëerd voor het tentoonstellen van items die de identiteit van The Offshore Partners weergeven. Denk hierbij aan scheepsmodellen, authentieke nautische instrumenten en andere offshore gerelateerde objecten.

Wij hebben dit project met plezier ontworpen en turnkey gebouwd en wensen The Offshore Partners er heel veel werkgeluk toe!

Klantervaring

Esther de Vries, Management Assistant: 

“Vanaf het eerste gesprek met Jeroen in jullie clubhuis waren we al enthousiast. Wat een toffe inspirerende plek! En toen moest het ontwerp nog komen. Het ontwerp van Pepijn was gewoon een schot in de roos. Wat een fantastisch design: ‘dit is The Offshore Partners’! Het contact met onze projectmanager Renée is ook heel fijn. Alles wordt snel opgepakt en er wordt meegedacht. Ook niets dan lof over de styling van Pythia. Dit maakt het kantoor helemaal af. Omdat wij in februari al in het huidige pand zijn gaan zitten (op een andere verdieping) hebben alle medewerkers de verbouwing van dichtbij mee kunnen maken. Ik weet niet of het voor de werklui altijd fijn was 😉, maar het was voor ons erg leuk om regelmatig even binnen te lopen om te zien wat er veranderd/nieuw was. En nu werken we inmiddels een maand in ons nieuwe kantoor en ik word nog iedere dag blij als ik naar binnen loop. Wat een heerlijke ruimte is het! Iedereen is trots op het resultaat en we zijn erg blij dat we in dit mooie kantoor, met ook nog eens fantastisch uitzicht, mogen werken.”

Werkomgeving The Offshore Partners
/
Meer over dit project
Klantervaring