Turnkey ontzorgt

Alle facetten op gebied van inrichten onder één dak

Turnkey interieurprojecten, wat houdt dat in?


Wij leveren “turnkey” interieurs, maar wat houdt dat eigenlijk in? Het belangrijkste is dat turnkey ontzorgt.

Of u nu een aanpassing aan uw huidige interieur wilt, een bestaand gebouw in gaat trekken, of een nieuw pand laat bouwen: wij denken aan werkelijk alles wat te maken heeft met het inrichten van uw nieuwe werkomgeving. Turn key (ook wel gespeld als turn-key) betekent dat het opleveringsniveau van het gehele interieurproject zó is, dat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien, uw eigen spullen mee hoeft te brengen en u kunt aan de slag.

Wat kan ik verwachten van een turnkey interieurproject?

In onze turnkey dienstverlening gaan we ver. Als we overeenstemming hebben bereikt op het ontwerp voor uw nieuwe werkomgeving, gaan we aan de slag. Wij verzorgen de bouwbegeleiding door onze onderaannemers helder aan te sturen, onze architecten kunnen advies geven over (bouwkundige) aanpassingen aan uw huisvesting en wij regelen op onze afdeling projectmanagement de inkoop van zeer veel uiteenlopende materialen.

“In onze turnkey dienstverlening gaan we ver.”

In het ontwerp is de volledige indeling van de ruimte opgenomen. Dit noemen we een vlekkenplan. Ook zijn de volledige wand- en plafondafwerking meegenomen, vloerstoffering, werkplekken, diverse soorten meubilair, wandsystemen, raamstoffering, verlichting, akoestische oplossingen en groenvoorziening. Duurzaamheid van producten en materialen spelen hierbij een belangrijke rol. Het gebouw bevat (uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters en uw wensen), diverse werkplekken, concentratieplekken, vergaderruimtes, pantry’s, een bedrijfsrestaurant en sanitaire ruimtes.

Wat bij een turnkey project ook is inbegrepen, zijn alle aansluitingen/voorzieningen voor ICT, elektra, wandcontactdozen en het cable management. Dit houdt in dat snoeren en kabels netjes weggewerkt kunnen worden in bijvoorbeeld een kabelgoot. Ook ventilatie en/of klimaatbeheersing zijn onderdeel van een turnkey project.

Onderhoud bij turnkey

Bij een turnkey project wordt in de ontwerpfase al rekening gehouden met het onderhoud van het gebouw, denk hiervoor bijvoorbeeld aan de sanitaire voorzieningen en de buitenkant van het pand. Op deze manier weet u vantevoren ook precies waar u aan toe bent wanneer u voor turnkey kiest.

Bekijk onze turnkey interieurprojecten

In ons portfolio vindt u diverse ReVerenties van turnkey interieurprojecten.

Lees ook: Wie zijn wijOnze visieOnze eigen settingDuurzaam interieur – Interieurs op diverse ambitieniveaus – Turnkey aanpakVacatures