Groenwest vertelt

Een werkomgeving met een duidelijke identiteit

Groenwest is een wooncorporatie in het Groene Hart. Wij hebben het nieuwe hoofdkantoor in Woerden opnieuw mogen inrichten: een interieurontwerp en de volledige turnkey realisatie van de nieuwe werkomgeving. Een belangrijk onderdeel van deze realisatie was dat de identiteit van Groenwest goed zichtbaar zou zijn.

Mireille van den Pol is Projectontwikkelaar bij Groenwest. In 2015 heeft Rever voor de tweede keer samengewerkt met dit bedrijf. Na de afronding van het project heeft Mireille het volgende gezegd over de samenwerking met Rever.

“3 jaar geleden hebben wij al een keer met Rever samengewerkt aan een huisvestingsconcept. Dit was toen zo goed bevallen dat we dit keer automatisch weer bij Rever terecht kwamen. Dat de keuze juist was, werd ook duidelijk tijdens de reorganisatie. Hierin zijn een aantal kernwaarden die wij erg belangrijk vinden over hoe wij te werk gaan goed en duidelijk geformuleerd. Bijvoorbeeld dat we open en transparant willen zijn. Wij vinden het belangrijk om samen te werken en ook ontmoeten is een van onze kernwaarde. Rever heeft er voor gezorgd dat al deze elementen terug zijn te zien in het resultaat. We hebben tijdens het gehele project één aanspreekpunt gehad en zijn enorm ontlast. Dat heeft super gewerkt. Mijn collega’s zijn zeer tevreden. Het nieuwe interieur draagt er aan bij dat we nóg beter samenwerken!”

Meer over het project lezen? Bekijk de portfolio pagina.

Het eindresultaat van dit project en het hele interview met Mireille van Groenwest zien? Bekijk dan de video hieronder.

groenwest
Video afspelen