Thema 1: Effectieve Medewerkers & Efficiënte Werkomgeving

Wij bieden verschillende oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de huisvesting van jouw organisatie te transformeren. Van het analyseren van werkdynamieken tot het creëren van innovatieve werkplekconcepten, onze oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Onze diensten

Ruimte analyses

In ons adviestraject nemen we de huidige huisvesting onder de loep. Met een Quick scan identificeren we de uitdagingen en sterke punten van je huidige huisvesting.  Belangrijke aspecten zoals ruimtegebruik, ergonomie, variatie en flexibiliteit worden hierbij onderzocht. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op om zowel de huidige knelpunten aan te pakken als optimaal gebruik te kunnen maken van je huidige of toekomstige pand(en). Hierdoor krijg je ook inzichtelijk in mogelijke verbeterpunten voor de werkomgeving.

Werkplekconcepten ontwikkelen

Met de informatie die we ophalen aan de hand van data, interviews en workshops ontwikkelen we een werkplekconcept dat perfect bij jouw organisatie past. Dit werkplekconcept richt zich op het optimaliseren van de effectiviteit van medewerkers en het zo efficiënt mogelijk inrichten van de huisvesting. Bovendien zorgen we ervoor dat het aansluit bij de gewenste cultuur van je organisatie en toekomstbestendig is.

Het werkplekconcept bestaat uit een mix van verschillende bouwstenen, zoals vergaderruimtes, Arbo werkplekken en concentratie werkplekken. Afhankelijk van de behoeftes passen we deze bouwstenen in de plattegrond van het gebouw. Deze bouwstenen worden uitgewerkt met een passende look & feel, zodat de werkomgeving geheel aansluit bij de uitstraling van de organisatie. Bij het kiezen van materialen en producten zorgen we er altijd voor dat ze voldoen aan facilitaire en ICT vereisten, zodat de nieuwe werkomgeving aansluit op bestaande contracten en gemakkelijk te implementeren is. Hierdoor ontstaat er een werkplekconcept dat past bij hoe men (samen)werkt en de huisvestingsvisie van de organisatie. Daarnaast is deze afgestemd op de diverse processen/interne dienstverlening (FM/ICT).

Besparingspotentieel inzichtelijk maken

Huisvesting is een grote kostenpost voor organisaties. Het is daarom essentieel om hierin de juiste beslissingen te nemen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het begrijpen hoe je jouw ruimtegebruik kunt optimaliseren en hoe je op andere gebieden kosten kunt besparen wat betreft huisvesting. Hierdoor creëer je inzicht in optimaler ruimtegebruik waardoor besparingspotentieel zichtbaar wordt.

Optimaal werkplekconcept