Thema 3: Meten & Evalueren

Met periodieke evaluaties, werkplekmonitoring en onderzoek naar werkdynamieken en de tevredenheid staan we klaar om jouw organisatie te begeleiden naar een werkomgeving die perfect aansluit op jullie behoeften en doelen. Onze aanpak is data gedreven en biedt een betrouwbaar inzicht in de behoeften van jouw organisatie, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die echt het verschil maken.

Onze diensten

Periodieke evaluaties

Door de veranderende behoeftes is het belangrijk om periodiek te peilen of de werkomgeving en de manier van werken nog aansluit op de behoeftes van mens, team en organisatie. Dit doen wij aan de hand van periodieke evaluaties met jouw organisatie en dataverzameling. Door nauw betrokken te blijven, kunnen we eventuele aanpassingen snel realiseren.

Werkplekmonitoring

  • Hoe wordt de werkomgeving gebruikt (sensoring)?
  • Inzicht te creëren in het feitelijke gebruik van de werkomgeving, door middel van het toepassen van sensoren. Dit biedt data voor eventuele bijsturing.

Werkdynamieken en behoeftes onderzoeken en analyseren

We geloven in een data gedreven aanpak om zo op een systematische en betrouwbare manier de juiste informatie op te halen. Om verbeterpunten in de huidige huisvesting te definiëren, verzamelen we een aantal gegevens. Zo onderzoeken we de activiteitenpatronen en de bijbehorende werkdynamieken van de medewerkers en brengen we de huidige en gewenste bedrijfscultuur in kaart. Met al deze gegevens kunnen we nagaan of de huidige huisvesting past bij alle behoeftes en bij de doelen van de organisatie.

Maar we gaan verder dan alleen het verzamelen van gegevens. We analyseren de informatie op verschillende niveaus: zoals de individuele werklocatie of een afdeling. Hierdoor krijgen we een gedetailleerd beeld van de diverse gebruikersgroepen en kunnen we de exacte behoeften in kaart brengen. Op die manier kunnen we een advies op maat geven welke echt aansluit op wat de organisatie nodig heeft. Dit doen we niet eenmalig. Wij voeren regelmatig deze analyses uit, zodat we een trackrecord opbouwen en kunnen zien hoe jouw organisatie zich door de jaren heen ontwikkelt. Door het onderzoeken van de werkdynamieken kan een werkomgeving worden gecreëerd die écht past bij het werk wat en de behoeftes van diverse groepen ondersteunt worden.

Maatwerk oplossingen