In 7 stappen naar een effectieve huisvesting

29 januari 2021

Het afgelopen jaar is de wereld onder onze ogen razendsnel veranderd. Daarmee is ook onze kijk op het fysieke kantoor en de manier van werken veranderd. Waar al jaren werd verkondigd dat organisaties plaats- en tijdonafhankelijk werkten, werd dit nu pas volledig toegepast. De visie op het kantoor is in een versnelling geraakt, voor werkplekexperts en voor organisaties en medewerkers. Het kantoor wordt voor veel organisaties voornamelijk een plek voor samenwerking, ontmoeten, inspiratie en innovatie. De individuele werkplek gaat een minder prominente rol in het gebouw spelen, hier komt de thuiswerkplek gedeeltelijk voor in de plaats.

Dit heeft grote gevolgen voor onder andere mobiliteit, de verbinding binnen organisaties, het welzijn van medewerkers, beleving in kantoren, duurzaamheidsambities van organisaties, kostenbesparingen en de inrichting van de werkomgeving. Betekent dit dan een reductie in vierkante meters en lagere kosten doordat men meer op afstand gaat werken? En is de functie van het kantoor in de toekomst voor iedere organisatie hetzelfde? We nemen je mee in 7 stappen om je organisatie effectief te huisvesten.

Vul hier je gegevens in om het stappenplan direct te kunnen lezen:

    We wensen je veel leesplezier!

    Meer weten?

    Kunnen wij met jou meedenken over de toekomst van jouw huisvesting? Neem dan gerust contact met ons op, één van onze projectconsultants gaat graag met je in gesprek. Wellicht vind je dit ook interessant om te lezen: het kantoor wordt een clubhuis.