Inspiratiesessie Werkgeluk op 27 september 2018

5 juni 2018

Wegens succes in de herhaling: Inspiratiesessie Werkgeluk

Werkgeluk? Gelukkige mensen presteren beter. Ze zijn productiever, minder vaak ziek en maken hun klanten gelukkiger. Kortom, zij zorgen voor een hoger rendement. Maar hoe kun je op werkgeluk sturen? En hoe kun je dit faciliteren vanuit de werkomgeving?

In juni én november 2017 en februari 2018 zat ons Theater vol met 40 enthousiaste personen die geïnteresseerd waren in het thema werkgeluk en hoe je werkgeluk kunt faciliteren vanuit de werkomgeving. Er was zoveel animo voor deze events, dat we ‘m nu nog een keer aanbieden en wel op donderdag 27 september 2018. Je bent van harte uitgenodigd voor deze gratis Inspiratiesessie in ons Belevingscentrum in Utrecht. Inclusief netwerkborrel & goodiebag!

Direct aanmelden

Bekijk hier de sfeerimpressie van de inspiratiesessie werkgeluk.

Het programma

15.15 uur                  inloop

15.45 uur                  presentatie over Werkgeluk door Fennande van der Meulen van Happy Office, o.a. over:

16.45 uur                  presentatie Werkgeluk in de praktijk door Paul Spoelder

17.15 uur                  een rondleiding door ons Belevingscentrum, waarbij je voorbeelden kunt zien van een inspirerende omgeving die werkgeluk stimuleert.

17.45 uur                  netwerkborrel in onze gezellige bruine kroeg

18.30 uur                 einde programma

Over Fennande van der Meulen

Fennande is co-founder van Happy Office, waarmee zij door middel van workshops en trainingen organisaties helpt een werkcultuur te ontwikkelen waarin geluk centraal staat en winst een logisch bijproduct is. Happy Office biedt inzicht in wat werkgeluk is, wat ons gelukkig maakt, welke elementen van belang zijn bij het streven naar meer werkgeluk en hoe u dat kunt realiseren.

Over Rever Interieurprojecten

Wij ontwerpen & realiseren creatieve en duurzame interieurs voor werkomgevingen. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Het is onze overtuiging dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Aanmelden voor deze gratis sessie

Deelname aan de inspiratiesessie is gratis*. Je kunt je aanmelden via Eventbrite. Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol.

*de inspiratiesessie is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 30,00. Afmelden voor de sessie kan tot 48 uur vantevoren. Indien je je niet afmeldt en niet aanwezig bent, brengen wij het genoemde bedrag in rekening.

De inspiratiesessie in het kort

Datum            : donderdag 27 september 2018

Tijd                  : 15.15 – 18.30 uur

Locatie           : Rever Interieurprojecten, Radonweg 2 in Utrecht

(gratis voor de deur parkeren)

Kosten            : gratis*

*de inspiratiesessie is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 30,00. Afmelden voor de sessie kan tot 48 uur vantevoren. Indien je je niet afmeldt en niet aanwezig bent, brengen wij het genoemde bedrag in rekening.

Mocht je vragen hebben over de sessie, bel ons dan gerust op 030-2142255 of stuur een mail naar info@rever.nl.

Wij hopen je op 27 september 2018 te mogen verwelkomen in Utrecht!