Interieurontwerp kantoor IP Visie

9 september 2015

Deze maand in de spotlights op ons terras: het interieurontwerp voor het kantoor van IP Visie.

IP Visie is hét bedrijf voor advies over en de aanleg van netwerkverbindingen en telefonie. Hun kantoorpand in Etten-Leur wordt, wegens groei van de organisatie, enorm uitgebreid. Ons is gevraagd om een ontwerp te maken, waarbij de nieuwbouw en het bestaande pand één uitstraling krijgen.

Chique zakelijk

Het creëren van een gastvrije ontvangst binnen een chique zakelijke sfeer was de wens van IP Visie. Het industrieel ogende pand vroeg om een ontwerp met robuuste, pure en hoogwaardige materialen, zoals echt (eiken-)hout, staal en koper. Dit concept is volledig doorgevoerd: in de informele ontvangstruimte, de multifunctionele lunchruimte die ook toegankelijk is voor bezoekers, de vergaderruimtes, het werkgebied en in de “NOC ruimte” (waar alle netwerkverbindingen nauwlettend in de gaten worden gehouden). De combinatie van de hoge glazen entreepui en het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Mede door deze toepassing en de hoogte van het entreegebied is er een gastvrij karakter ontstaan. Het kleurgebruik versterkt de chique zakelijke sfeer.

Naast het realiseren van het maatwerk, leveren we het losse meubilair en verzorgen we het kabelmanagement. Voor derden hebben wij een vloerplan en een schilderplan opgesteld. Het project wordt in het laatste kwartaal van 2015 gerealiseerd.