Interieurontwerp voor ICT afdeling van TU Eindhoven

25 september 2014

Op het campusterrein in Eindhoven gaat de afdeling “CEC – Dienst ICT – High Tech Systems Centre” van de TU Eindhoven verhuizen naar een nieuwe locatie in het Matrix gebouw, waar zij zich voor de komende 4 jaar vestigen. De TU Eindhoven heeft ons gevraagd om het interieurontwerp voor de nieuwe locatie voor hen te maken, de ruimte in te richten en daarbij 48 flexwerkplekken te creëren.

Flexwerken

Wij realiseren voor hen een servicedesk met aanlandplekken, een ontmoetingsruimte met huiselijke sfeer, ruimte voor informeel overleg (gecombineerd met lockers en garderobe) en een flexruimte met mogelijkheid voor informeel overleg en instructie. Op het campus terrein staan verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door middel van loopbruggen, een uniek organisch stelsel dat verbindt en mensen bij elkaar brengt.

Verbinding

Deze gedachte heeft onze interieurarchitecte Simone Pinkse abstract weergegeven in het vloerplan en wandenplan voor de nieuwe locatie, uitgevoerd in frisse, heldere kleuren en zachte materialen met een akoestische werking. Door dit concept toe te passen in het nieuwe interieur, herkennen de medewerkers van de afdeling zich in het grotere geheel, waardoor zij meer verbinding voelen met de campus en de organisatie.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit project!

Wil je de werkomgeving circulair inrichten?

Lees dan nu onze whitepaper over circulair inkopen en beheren van de werkomgeving.