Nice to meet you: Hester Nagel

17 december 2015

Nice to meet you: Hester Nagel, Online Communicatiemanager. Betrokken, positief en open, zijn woorden die haar het beste omschrijven. Normaal gesproken is Hester degene die de interviews in de‘nice to meet you’-reeks verzorgt, maar dit keer is de interviewer geïnterviewd! Haar functie houdt in de praktijk in dat ze bij Rever alles doet wat te maken heeft met (online) communicatie, social media, marketing, branding, het verhuren van onze meetingruimtes, (interne) events en klanten…een onbegrensde functie en eigenlijk past dat haar heel goed.

Kiezen op gevoel

Haar keuze voor Rever maakte zij intuïtief en op basis van haar gevoel, zoals ze zelf zegt: “keuzes maak je uit liefde, niet uit angst”. Zij ging krap 2 jaar geleden de uitdaging van een nog niet bestaande functie aan. En inmiddels gebeurt er heel veel! Hester blijkt een gedreven duizendpoot. Mede dankzij haar eigen brede oriëntatie begeleidt zij workshops met onze klanten in de eerste fase van nieuwe interieurprojecten, is Hester onderdeel van onze pitchteams en zet zij zich commercieel in bij het winnen van nieuwe opdrachten. Er is een nieuwe website en we zijn op diverse mediaplatforms, meetbaar zeer actief. Daarnaast is er een proactieve geprofessionaliseerde benadering bij het exploiteren van ons belevingscentrum. Haar persoonlijke drijfveren in combinatie met haar ambitie en resultaatgerichte grondhouding zijn hierbij van toegevoegde waarde. Wel fijn voor iemand die niet stil kan zitten; bij Rever ben je nooit klaar!

Commercieel-communicatief-creatief

De aanleiding voor haar open sollicitatie bij Rever was een zoektocht naar mogelijkheden om zich persoonlijk verder te ontwikkelen, heel bewust in de interieurbranche: “Ik ben zeer sfeergevoelig en ontdekte dat interieur en bijdragen aan het creëren van prettige (leef-)omgevingen een rode draad was in mijn leven. Ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik met mijn werkervaring (indirect) bezig kon zijn met interieur. En toen vond ik Rever! De driehoek van commercieel-communicatieve-creatieve vaardigheden, bleek een goede basis voor mijn functie.”

Creativiteit & vrije tijd

Werken met creatieve mensen in een inspirerende omgeving voedt ook haar eigen creativiteit. In haar vrije tijd krijgt die vorm door zelf dingen te maken en bezig te zijn met haar handen, “dan hoef ik even niet in mijn hoofd bezig te zijn, het brengt me ontspanning.” Onlangs heeft ze samen met haar vriend een huis gekocht, waar ze zich dan ook volledig uit heeft kunnen leven op het inrichten en stylen van haar huis. Wat ze verder graag doet in haar vrije tijd? “Reizen! Mooie avonturen in verre landen samen met mijn vriend, maar ook stedentrips met vriendinnen, daar kan ik echt van genieten. Liefst zo vaak mogelijk! Als de zon er maar schijnt, je zult mij bijvoorbeeld niet snel op de lange latten vinden.”

Ontwikkeling

Terugkijkend is zij trots op de ontwikkeling die zij als mens heeft doorgemaakt, de stap die zij 2 jaar geleden heeft durven zetten en de beloning en energie die ze daar in haar werk en in haar persoonlijk leven van krijgt. Zoals ze zelf zegt: “Ik ben een blij mens.”