Nice to meet you: Noortje Sluiters

23 juli 2015

Nice to meet you! Noortje Sluiters, onze natural born projectmanager: “Plannen vind ik echt leuk om te doen. Alles op elkaar afstemmen zodat alle puzzelstukjes in elkaar passen. En als iets dan niet helemaal soepel verloopt, dan los ik dat op. Ja, dan ben ik helemaal in mijn element. Er is ook altijd voor alles een oplossing.”

Projectmanagement

“Mijn werk is heel afwisselend, ik regel projecten van a-z, van offerte tot en met realisatie. Ik heb veel contact met klanten en stuur onderaannemers aan. Als we met het team een nieuwe opdracht hebben verkregen, dan is het aan mij om de planning rond te maken en de bestellingen bij onze leveranciers te plaatsen, om er uiteindelijk voor te zorgen dat alles op de juiste tijd op de juiste plek gebeurt en geleverd wordt. In de tussentijd houd ik de klant op de hoogte van de status van het project.” Noortje houdt van grote projecten waar ook veel bouwkundige werkzaamheden plaats vinden: “Met name het uitvoeringstraject vind ik dan leuk, dat is ook tegelijkertijd het meest hectisch.“

Dichtbij creatie

“Vroeger schreef ik in vriendenboekjes dat ik tekenares wilde worden. Een creatief vak. Pas later kwam daar een meer technisch aspect bij kijken en ben ik in Enschede Industrieel Product Ontwerpen gaan studeren. Ik ontdekte dat ik niet zozeer de behoefte heb om zelf te ontwerpen, maar ik vind het wel heel interessant om dichtbij de creatie te zitten. Zo kwam ik inmiddels bijna 7 jaar geleden bij Rever terecht – en dat klopt nog steeds.”

“Een project dat me van de afgelopen jaren echt bijgebleven is, is het kantoor van de Bestuursacademie Nederland. Dat was een bijzonder project door de grote diversiteit in materialen en producten. Ook de inrichting van de Enexis X-Hub in Arnhem en projecten die ik voor Schiphol en de RAI gedaan heb, waren erg leuk. Vooral omdat je te maken hebt met grote organisaties en op plekken komt, waar je normaal geen toegang toe hebt. Zo hebben we bijvoorbeeld een rustruimte in de bagagekelder op Schiphol gerealiseerd. Hier heb je ook te maken met hele andere aspecten; leveranciers moeten toestemming krijgen om hun werkzaamheden achter de douane te mogen uitvoeren. Die extra dimensie én de diversiteit in onze klantenkring, maken mijn werk leuk.”

Balans

“Sinds de geboorte van mijn dochtertje ben ik van 5 naar 3 dagen werken gegaan. Moeder worden heeft me veel gebracht; ik ga nu veel beter om met mijn werk. Voorheen was ik té perfectionistisch en dat kwam me vaak niet ten goede, ik nam mijn werk vaak mee naar huis. Nu ben ik nog steeds secuur, maar kan ik veel beter relativeren. Mijn drang om dingen goed te doen, gaat niet meer ten koste van mezelf. Ik kan wel zeggen dat moeder worden me daadwerkelijk gelukkiger heeft gemaakt. En nu de tweede op komst is (dit is mijn laatste werkweek voordat ik met verlof ga), heb ik momenteel genoeg uitdaging op privévlak.”

Rever

“Ik voel me hier echt thuis. Dit is een club mensen waar je niet alleen mee werkt, maar waar je ook veel gezelligheid mee hebt. Ik ben trots op wat we doen, wat we maken en realiseren. In de jaren dat ik hier nu werk heb ik al best wat collega’s zien komen en gaan, zoals dat hoort in een gezonde organisatie. Momenteel zitten we weer in een positieve flow met de nieuwe mensen die onlangs gestart zijn, ook bij de afdeling projectmanagement. Ik vind het heel leuk om de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, over te brengen op nieuwe collega’s. Dus dat doe ik nu nog volop, voordat mijn zwangerschapsverlof in gaat en ik me met héle andere zaken bezig ga houden. Daar heb ik ook zin in. In het nieuwe jaar ga ik weer voluit interieurprojecten begeleiden.”