Nieuw interieur kantoor GroenWest

14 april 2015

Het hoofdkantoor van GroenWest, een actieve, maatschappelijk betrokken woningcorporatie in het Groene Hart, hebben wij voorzien van een nieuw interieur. Wij hebben het interieurontwerp voor het gehele pand verzorgd en hebben tevens het project volledig turnkey gerealiseerd.

Bekijk in deze video het eindresultaat:

In deze video zijn Mireille van den Pol, projectontwikkelaar (en projectleider huisvesting) bij Groen West en Loran Kampen, interieurarchitect bij Rever, aan het woord. Mireille vertelt over hoe het nieuwe kantoor een positief effect heeft op de samenwerking binnen de organisatie. Loran vertelt welke opvatting van GroenWest haar inspireerde tot het ontwerp dat zij maakte voor het kantoor en hoe zij aandacht heeft besteed aan akoestiek en het hergebruiken van materialen.

Eye-catcher van dit interieurproject zijn de interne trappenhuizen. De schijven tussen de etages zijn bekleed met gerecycled hardhout, dit symboliseert de verbinding tussen de lagen van de samenleving waarin GroenWest werkt en het geeft een zeer dynamische uitstraling.

GroenWest kan nu volledig volgens Het Nieuwe Werken opereren, in een pand met een open en transparant karakter.

Mireille van GroenWest over het project:
“Tijdens onze fusieperiode, nu 3 jaar geleden, zijn we door Rever zeer goed ondersteund. Zo goed dat dit keer voor de reorganisatie, waarbij we o.a. van 4 vestigingen naar 1 zijn gegaan, ook gebruik hebben gemaakt van de expertise van Rever. Ditmaal in een “Design en Build”-vorm, we hebben tijdens het gehele project één aanspreekpunt gehad en zijn enorm ontlast. Dat heeft super gewerkt. Mijn collega’s zijn zeer tevreden. Het nieuwe interieur draagt er aan bij dat we nóg beter samenwerken!”

Hier vindt u meer informatie over GroenWest.