Refurbished meubilair: nut en noodzaak

31 mei 2021

Het zit in ons DNA om elk interieurproject te willen realiseren met oog voor duurzaamheid. We ontwerpen en bouwen met focus op het minimaliseren van CO2-emissie. Refurbished meubilair is een belangrijk onderdeel van een duurzame (kantoor)inrichting. Samen met onze partner Human Office leveren we top kwaliteit refurbished (design) meubilair. De voorraad hoge kwaliteit meubilair is zo groot dat het voor ons wel duidelijk is: het is nuttig én noodzakelijk om niet altijd uit te gaan van nieuw meubilair.

Grote voorraad

We gaan steeds meer naar een circulaire economie. Met het gebruik van refurbished ofwel ‘Second Life’ meubilair gebruiken we materialen met een kwalitatief goede basis een tweede keer. Human Office heeft jarenlange ervaring op het gebied van kantoormeubilair. Daarmee hebben ze een groot netwerk en dus op grote schaal toegang hebben tot kwalitatief, duurzaam ‘Second Life’ meubelaanbod van A-merken.

Laat je inspireren om ook voor refurbished meubilair te kiezen, bekijk deze video:

Kwaliteit

De kwaliteit van veel Nederlandse en Duitse meubelmerken is zo hoog dat deze producten met het juiste onderhoud, diepte reiniging, het vervangen van onderdelen en een nieuwe stoffering écht weer als nieuw zijn. En dus klaar zijn voor een tweede leven.

Identiteit

Omdat we niet alleen naar standaard kleuren en materialen van bestaande collecties kijken, maar de vrije hand hebben om het meubilair te voorzien van nieuwe stoffering, hebben we een nog groter pallet om mee te ontwerpen. Op deze manier maak je het meubilair echt passend bij de identiteit van de opdrachtgever.

Meer zien? Kom langs in ons clubhuis

In ons eigen clubhuis hebben mooie voorbeelden van refurbished meubilair. Je bent van harte welkom voor een rondleiding, klik hier om je aan te melden.

Wellicht vind je dit ook interessant om te lezen:
Refurbished kantoorinrichting voor een overheidsorganisatie

Hergebruik van materialen in ons clubhuis