Succes moet gevierd worden!

8 oktober 2015

Het vieren van succes is belangrijk. Uit onderzoek van Unique is gebleken dat maar liefst 65,8% van werkend en werkzoekend Nederland dat vindt. Wij geloven ook in het vieren van succes en doen dat op verschillende manieren.

Bellen in de kroeg, champagne en taart

Als wij een mooie nieuwe opdracht binnen hebben, dan mag de hele organisatie dat weten! In onze bruine kroeg hangt een klassieke bel aan de bar, waar aan getrokken wordt als er een nieuwe order is. Door het hele pand is het luide geluid van de bel te horen en vele collega’s snellen zich dan naar ons kroegje om te horen om welke opdracht het gaat en om de collega’s te feliciteren met het binnenhalen van de opdracht. En als het écht een grote opdracht is, schenken we champagne. Echte goeie champagne, waar we van genieten. Want succes moet je vieren, bij voorkeur met zoveel mogelijk mensen!

Vandaag was dat ook het geval: op de foto zie je één van onze projectteams samen met onze opdrachtgever aan de bel trekken. V.l.n.r. zie je projectmanager Tessa, projectconsultant Joep, opdrachtgever Emile Lindeboom van KleurrijkWonen, interieurarchitect Loran en architect Emiel. Samen luidden zij vanochtend de bel in de kroeg omdat wij het ontwerp voor hun nieuwe kantoor ook volledig mogen gaan realiseren. Samen aan de bel trekken, omdat samen met de opdrachtgever vieren nóg leuker is!

Ook verjaardagen zijn bij ons een moment om samen te komen en te vieren. Ook weer in onze kroeg, maar dan met taart. Rever trakteert bij elke verjaardag op taart voor alle medewerkers. Dan komen we samen in de kroeg, drinken we een kop koffie of thee en vieren we de verjaardag van onze collega.

Succes vieren vergroot het gevoel van saamhorigheid, maakt je trots op de organisatie waar je voor werkt, bovendien brengt het een moment van plezier en energie in de dag!