Terugblik op de inspiratiesessie over werkgeluk

4 juli 2017

Afgelopen donderdag zat ons Theater vol met mensen die allemaal één ding gemeen hadden: interesse in het thema werkgeluk.

Bekijk de aftermovie!

Fennande van der Meulen van Happy Office nam de deelnemers mee in het thema. Wat is werkgeluk? Hoe kun je op dit thema sturen? Welke kleine dingen dragen bij aan het werkgeluk van medewerkers? Wat kun je zelf doen om je werkgeluk te verhogen? Onze directeur Paul Spoelder maakte vervolgens de koppeling naar de werkomgeving; hoe kun je werkgeluk faciliteren vanuit de omgeving? Wat zijn succesfactoren voor een inspirerende werkomgeving? Aansluitend aan de sessie hebben de deelnemers (aan de vrolijke gezichten te zien) genoten van een korte rondleiding door ons Belevingscentrum, waarna er gezellig geborreld en genetwerkt kon worden in onze bruine kroeg.

Een geslaagde middag

Het was een geslaagde middag, die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is. Houd ons dus in de gaten voor de datum en het onderwerp van onze volgende inspiratiesessie!

Meer lezen over werkgeluk? Lees ons artikel “Werkgeluk: het gevoel van geluk dat je krijgt van je werk”. Of download het eBook  “De vijf factoren van de beste employee experience”.