Vacature: ervaren interieurontwerper (32-40 uur)

10 juni 2024

Beschik jij over het talent om vernieuwende interieurs te ontwerpen? En wil jij een bijdrage leveren in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio? Dan zijn wij – per direct – op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau
  • je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als interieurontwerper, in de kantoorbranche is een pré;
  • je bent creatief en hebt gevoel voor sfeer;
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten;
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D Vectorworks;
  • je hebt ervaring met het Adobe pakket;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent in staat om commercieel te ontwerpen;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Om deze functie goed te kunnen vervullen, is het een vereiste dat je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst.

Wat ga je doen?

Per project ben je onderdeel van een interdisciplinair team dat bestaat uit een Projectconsultant, Projectmanager, Interieurarchitect en Technisch Tekenaar. Samen vliegen jullie van A-Z een project aan, ieder vanuit zijn/haar eigen expertise. Jij bent daarin mede het creatieve brein die innovatieve concepten uitwerkt en ervoor zorgt dat de wensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid worden. Dit doe je door in samenwerking met de interieurarchitect het PvE, de identiteit en wensen van de opdrachtgever op creatieve wijze te vertalen naar een sprekend ontwerp, waarin duurzaamheid een grote rol speelt. Je presenteert je ontwerpen zelf aan de opdrachtgever en bent van begin tot eind betrokken bij alle fasen van een project. Dat begint bij een gedegen huisvestingsadvies met de Projectconsultant en/of Adviseur Facilitair & Huisvesting. Het gehele proces wordt begeleid door één van onze Projectmanagers, maar jij blijft tot het eind betrokken. Op deze pagina lees je meer over ieders rol in het proces om tot een turnkey interieur te komen. Je hebt daarnaast bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij de volledige realisatie van het ontwerp verzorgen.

Wij focussen ons op 100% circulaire interieurs en werken veelvuldig met refurbished meubilair in onze projecten. Het is natuurlijk heel tof om bij te dragen aan onze duurzame ambitie! In het proces vergt dit van jou flexibiliteit en snel kunnen schakelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt.

We gaan vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Ben jij de interieurontwerper die we zoeken? Solliciteer!

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV en/of een link naar je portfolio. Dit mag je mailen naar Marieke Wenink, HR-Adviseur, marieke.wenink@rever.nl. Voor vragen over de functie kun je Marieke bellen op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.