Video: zó mooi is het kantoor van NHG in Utrecht geworden!

23 april 2019

Voor NHG, het Nederlands Huisartsen Genootschap, hebben wij het nieuwe kantoor ontworpen en turnkey gerealiseerd. Uitgangspunten voor het project waren het creëren van een fijne, flexibele werkomgeving met een warm welkom en een gevoel van herkenning: passend bij de identiteit van NHG. Er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en mede vanuit dat oogpunt is er gewerkt met materialen van hoge kwaliteit.

Bekijk de video: zó mooi is het geworden!

In deze video vertelt Rob Dijkstra, bestuursvoorzitter van NHG over hoe wij een interieur hebben gecreëerd dat past bij NHG, waar goed samengewerkt kan worden en die de behoefte aan diverse soorten werkplekken vervult. Interieurarchitect Simone Pinkse vertelt o.a. hoe zij ervoor heeft gezorgd dat de drie kantoorvleugels van NHG met elkaar verbonden zijn, terwijl er toch in rust geconcentreerd gewerkt kan worden én er geen batterij aan werkplekken is ontstaan.

Turnkey interieurontwerp & realisatie

Rob Dijkstra benoemt in deze video: “We merkten bij Rever dat ze van begin tot eind meedenken en ook in de uitvoering zitten. Dat heeft veel voordelen, omdat je dan gewoon over het totaalconcept met elkaar kunt spreken.” Wil je dit ook ervaren voor het inrichten van jouw kantoor? Kom dan eens langs voor een rondleiding in ons Belevingscentrum. We vertellen je graag over onze aanpak voor turnkey interieurprojecten. Bel 030-2142255 of mail naar info@rever.nl voor een vrijblijvende afspraak.